Augusztus 20-án tetten érhetők leginkább a magyarság tragédiáit okozó hamis nemzeti identitás hazugságai. Magyarország ugyanis soha nem volt keresztény ország, nem a kereszténységhez csatlakozott, a “Szent Koronát” nem a római pápa adta, a “Szent Korona” sokkal később keletkezett, soha nem volt István király koronája. Ezek száraz tények, de a magyarok képtelenek ezektől a hamis mítoszoktól megszabadulni, amelyek jelenleg az Orbán-rendszer illegitim alaptörvényének és az Orbán-rendszernek is alapjai. Ezeket a hazugságokat vesszük sorba augusztus 20-a alkalmából. Szeretnénk, ha a magyarok megértenék, hogy ezek a hazugságok a történelmi tragédiáik okai, és ha egészséges nemzeti identitásuk lenne e hazugságok nélkül, szabad és boldog nép is lehetne a magyar. A Szent Korona soha nem volt István király fején. Nem a pápától származunk. Az István királynak tulajdonított koronát Hartvik püspök legendája alapján nevezték „szent” koronának. A katolikus Hartvik püspök legendájában olvasható...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Augusztus 20 hazugságai: a Szent Korona soha nem volt István fején
De a fölcsuti zsirpingvin felpróbálta, abban biztos vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez köztudott tény, hogy a korona alsó része bizánci, míg a latin korona részt később illesztették hozzá, míg a keresztet is.
Hiszen még Mátyás királyt is diadémával ábrázolják.
Szép legenda, csak jó lenne a helyén kezelni. Azt tudjuk, hogy a krónikák általában később íródtak akkoriban és így a benne foglaltak is változtak a tényekhez képest.
Viszont megszoktuk kis hazánkban, hogy ugyanazt az eseményt minden korban, minden hatalmon lévő kormány másként magyarázta.
Szent István korát is.
quadrocopter
A koszos rezsim a hazugságokból építkezik, "nemzethyleg" a vak birka primkó magyarja meg legeli!
Rockxy
1 A keresztény államot nem István alapította, azt a nyugat erőltette ránk a vatikánnal együtt.
Mint ahogy most az unióban vagyunk nyakig.
2 A korona nem azért van, hogy bárki is viselje.
3 A népszavaus idegenszívű rosszakarója a magyaroknak.
lusta
Sajnálatos tény, hogy az adott politikai kurzus népbutításra hasnzálja a történelmet
Kookas
@quadrocopter: a libanyakat jobban szereti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.