Még néhány hét, és Császy Zsolt is börtönbe vonul. . AZ MNV volt vezére után ő is megkezdi büntetését, de már most megtiltották, hogy kapcsolatot tartson Tátrai Miklóssal. Mi értelme ennek? Ezt is megkérdeztük Császy Zsolttól.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Meggyalázták a szabad emberi jogokat! Volt szerencsém olvasni az egész vádiratot ! Ha nem lenne ilyen szomorú kimenete, akkor azt mondanám, hogy nevetséges! Tényleg egy pszichopata kezében van az országunk ! A Jó Isten mentsen meg minket ezektől a bűnözőktől , akik vezetik az országot!
quadrocopter
@Manhattan: Egy Dragunov 7.62-es távcsöves mentese meg az országot és "a magyar embereket" valamint " a keményen dolgozó kisembereket"!
Manhattan
Nem történt bűncselekmény! 1. Számtalan telket adott az állam ingyen is, csak ruházzanak be hazánkba. 2. Itt a befektetők egy telket adtak volna az államnak cserébe, amire a szakértők azt állították, hogy értékben egálban vannak, és ez igaz is volt a környéken. 3. Nem történt meg az üzlet, mert Bajnai leállította. 4. A törvény a szándékot is bünteti. 5. Az ügyészség szakértője egy sokkal távolabbi területen lévő telekeladást vett alapul, amely sokkal drágább volt. 6. A szakértők nem hibáztak erre bizonyíték az, hogy a helyben lévő telkek árához hasonló árról volt szó. 7. A nemlétező hibákért nem a szakértőket ítélték el, hanem akik a szakértőket felkérték.8. nem volt ügy, mert a csere meg sem történt. 9. A bíróságok nem egységesen ítélték meg az ügyet. 10. minden független jogász, jogi szakértő, nyugdíjas bíró az ítélet jogtalan voltára hívták, hívják ma is fel a figyelmet, és ezt csak kívülről írom, ahogy összeraktam magamba az ügyet némi odafigyelés után..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.