Két évig ingyen kaszált Garancsi István reklámérdekeltsége a fővárosi villanyoszlopokon. Mindez mellékesen derült ki egy szerdán közgyűlés elé kerülő javaslatból, amely most legálisan pályáztatná meg az öt éve még veszélyesnek kikiáltott elefántfül-hirdetéseket. A történet megértésében sokat segít, ha visszaidézzük, hogy öt éve még sértették a Fidesz (konkrétan a még házon belüli Simicska Lajos) érdekeit az ESMA oszlopreklámjai, a 2015-ös G-nap után viszont az Orbán Viktorral baráti viszonyt ápoló Garancsi István érdekeltségébe került a cég.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csupán értelmezés kérdése

Őfeneség ügyvédjei ebben mindig nagyok voltak

A hvg.hu számolt be róla, hogy „főváros egy szerdán napirendre kerülő előterjesztése, amit Bagdy Gábor és Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettesek jegyzettek: a főváros tulajdonában lévő, Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. (BDK) által üzemeltetett villanyoszlopok reklámcélú hasznosításáról ”.
A dologról a cikk beszámol Simicskástól, G-napostól, Garancsistól, etc., ln azonban csak egy félmondatot emelek ki az indoklásból: „A javaslat csak a tájékozódást segítő jelzést megjelenítő reklámcélú eszközök megjelenítését tenné lehetővé az oszlopokon, hagyományos reklámok elhelyezését nem”!
Tetszenek érteni az mocsok ellenzék a reklámjait nyomatja, míg ártunk és qurmányunk tájékoztat a tájékozódást segítendő! =))
sokanvagyunk
Nehéz és bonyolult dolog Magyarországon a törzsi ügyek pillanatnyi állását követni.
volvós
csöbörből vödörbe ( megy a sz@r ...)
bencemacska
Magyarországon, (és Budapesten) lopni nem nehéz, csak a jó helyre kell tejelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.