A Közös Magyarország Mozgalom a választási rendszert igazságosabbá tenné, ehhez csatlakozott szinte az összes ellenzéki párt. Az egyeztetésnek helyt adó Agóránál megjelent a Fidelitas, és elhangzott a név: Soros!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez is valami ilyen párt:
Tanárnő kérdezi az iskolában...
- És ti hogyan indultok el reggelente, Pistike?
- Felkelünk, megreggelizünk. Kabátot veszünk, letöröljük a tefaszt és indulás.
- Nem értem pontosan. Hogy mondod?
- Felkelünk, megreggelizünk. Kabátot veszünk, letöröljük a tefaszt és indulás.
- Na jó, majd küldd be apukádat!
------
- Apuka, nem értettem jól Pistikét. Mi az a tefasz?
- Jól mondta Pistike. Most, hogy beléptem a pártba, valaki minden éjjel felírja az ajtónkra: te fasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@karma1: @kokopelli: Igazatok van ,és egyetértek veletek.Mégis egyre több emberben fogalmazódik meg a kérdés,hogy a szembehelyezkedés megoldást jelenthet e.
Aki elhagyja az országot az általában saját elhatározásból történik.ok okozati összefüggéseket lehet sorolni.Sokan megélhetés ,bankki tartozás végett kényszerült ,,kalandvágyból" elmenni.nem szeretem ezt a kalandvágy megnevezést.De mintha valaki hangsúlyozta volna már,hogy akinek nem tetszik,el lehet menni.igen igen a kötcsei BatmanÉn kalandvágyból itthon maradtam.Egy barátomnak elvitte mindenét a bank.kiment és 5 év után már jogosúlt nyugdíjra.Látogatóba jön csak haza.Hiányzik.Mi akik úgy döntöttünk hakuna matata.,minket nem érdekel sem a jelenlegi sem az elkövetkező párt.mi így tiltakozunk.Ha tisztességes jövedelemre nem vagyunik méltóak,akkor a szavazatunk se kelljen.
karma1
@kamazuka: Ejnye, Baratom, nem emelunk ki szoveget am a szovegkornyezetbol - ez a fideszes karaktergyilkosok es a Magyar Idok meg az origo modszere:
A Pannon Puma NEM az embereket kuldte el az orszagbol, hanem a morgolodo milliardos Demjant, akinek budos volt az adozas, Magyarorszag egyik elso oligarchajakent, es a szlovakokkal kezdett el peldalodzni. Erre mondta azt Gyurcsany, hogy el lehet menni, el lehet vinni oda a vallalkozast, ott adozni, es onnan kapni a minimalis nyugdijat. Akkor ugyanis meg nem allt ilyen szarul az orszag, a szlovakok mogottunk kullogtak. Ma mi nezzuk az o hatukat. Es mar a nyugdijuk is magasabb, mint a magyaroke.
Nem ohajtalak untatni eletem fordulataival, de ha valaki korul elfogy a levego, es a lehetoseg, es egy eves kenyszerfekves utan ujra tanul jarni, de kozben egyedul kell eltartania egy teenager lanyt es egy lakast, akkor nem biztos, hogy tul sok valasztasa marad. Nem kalandvagybol, nem is orokre, de penzkeresesi-szakmai fejlodesi szandekkal vagtam neki a vilagnak. Az, hogy kozben igy alakult az eletem, sok mindennek tudhato be.
Nehogy egy pillanatig is azt hidd, hogyha nem szolsz egy budos szot se a meg nem fizetett munkad miatt a regnalo kormanynak, akkor majd ok jonnek oda Hozzad, es konyorogni fognak Neked, hogy nekik dolgozz magasabb berert.
Ha ennyire nem tetszik az az egesz, amiben eppen elsz, es egy fikarcnyit sem teszel azert, hogy jobb legyen a sorsod, akkor kesobb nem okolhatsz senki nmast sem a sikertelensegert, csak onmagadat.
Sajnos, ez a viselkedes illetve hozzaallas egy durcas gyerek viselkedesere emlekeztet.
De Te tudod, hogyan rontod el a sajat lehetosegeidet.
Ne felj, orban basi mindig bele fog pofazni az eletedbe , ha akarod, ha nem, ugyhogy nem tudod majd azt az allaspontot kepviselni, hogy nem erdekel, milyen part van hatalmon. Dehogynem erdekel. Talan csak a kozmunkast nem, mert az nem tud kitorni a helyzetebol.
Béla333
"Bokros Lajos a Moma elnöke szerint pedig, aki nem hajlandó az ellenzéki szövetségben egyenrangúként részt venni, az az Orbán rendszer és önkényuralom szekértolója és támasza. "

Ugye jól emlékszem, hogy Bokros és Gyurcsány rúgta ki a nulladik pillanatban még tavaly ősszel az első összejövetelükkor a Fodor féle liberálisokat és még egy másik pártot?!
kamazuka
Én a kormányváltást a következő ciklus félidejében tudom elképzelni,mondjuk,hogy ez tűnik ma realitásnak.ugyan ilyenre még nem volt példa,de egyszer mindent ki kell próbálni.Nem igaz?
Saját térfelén a saját játékszabályai szerint.
Peller Anikó
@kamazuka: nem lehetne, hogy legalább ne terjessz ilyen hülyeséget, hogy márpedig te nem mész el szavazni, mintegy büszkeségként hirdetve, hogy te választottad meg a fideszt de most már leszarod, jó az még 4 (száz) évig?

Ugye ezt a disznóságot karma csak kitalálta?
kamazuka
@Peller Anikó: Nem lehet!
Nem terjesztem a hülyeséget,Ez a véleményem.
Ha a kormány nem és ez az elmúlt 27 év összes kormányát érinti,nem becsüli meg a lakosságot anyagi tekintetben,akkor a hazai politikus társadalom nem érdemli meg,hogy állampolgári jogommal,de tegyük ide kötelességemmel éljek.
Nem keveset rágódtam rajta,míg erre a döntésre jutottam ,de ez végleges.
Kormányváltók,véleményem szerint ott tévednek,hogy görcsösen leváltani akarnak.Sikerüljön nekik ,kívánom,de ciklus félidejében is le lehet váltani kormányt,és bár erre nálunk példa még nem volt,egyszer ezt is meg kell hogy élje a haza.Nem egy EU országnak ált már fel a kormánya még jóval a mandátumuk lejárta előtt.
A többi, már csak agyban dől el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.