Közleményben tudatta minden érdeklődővel a Pénzügyminisztérium, hogy a nagy sajtóvisszhangot kapott luxusautó-beszerzésével álláspontjuk szerint semmilyen probléma nincs. Pedig a Buksz Blog hasábjain...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Marijja
@nanena: menetközben meg nem módosítunk semmit, mi?:S ugyanmá........blabla.....
HajosAndras
Ez nagyon gyenge kommunikáció. Ilyen közlemény akkor adnak ki, amikor a főnök azt mondja, hogy sz@ik rá, és még csak meg sem erőlteti magát a sajtóosztály...
Kowalski
@HajosAndras: És ez így azért elég bicskanyitogató.
Strumbock2
Az én kocsim is elmúlt négy éves, most 22, nem akarja valaki lecseélni akárcsak egy öreg kormányzati 4 éves roncsra? Bárcsak a szervíz tulaja lettem volna, aki közös megegyezéssel megkaszálta az államot. Bár nem vletlenül nem vagyok az. Amúgy láttátok, ahogy elrajtolnak a minisztereink a Sándor palota előtt, van amelyiknek szép nagy Audi Q7-ese van. Politikus is szeretheti a gengszter meg Győzike stílust nemdebár?
eberti
Ha nem azt sulykolnák nap mint nap,hogy : spórolás,megszorítás,spórolás,megszorítás...akkor nem lenne ekkora felhangja ennek a kocsivásárlásnak. Szerintem.
charlie
Miért nem tömegközlekednek kedves vezetőink? Elég hiteltelenek (már jó rég óta), hogy vizet prédikálnak és bort isznak (mint a klérus, tisztára, biztos tőlük tanulták).

Megszorítások vannak, ha dolgozni megy járjon busszal, vonattal, biciklivel, és ha nagoyn kell, akkor mehessen autóval. Nade nem ám valami sokmilliós audiva és hasonlókkal, hanem egy sima átlagos autóval.

ÉS szerintem az ilyen páncélozott, stb. autókból se kéne ennyi, nálunk nem akarják megölni a politikusokat (ha meg akarnák, úgyis meg tudnák)

képmutatás a huszadikon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.