"Kétnaponta négy óra hosszan megkínozza a szervezetedet a dialízis. Ha elcsábulsz egy gyümölcsre, a tested tele lesz vízzel, talán az életedet kockáztatod" - csak egy villanásnyi egy vesebeteg életéből. Az állam pedig nem szűr, 10 éve nem ad több pénzt dialízisre, és az érintettek önfenntartását is alig támogatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@elnyomott: De milyen olcson mehetne kisvasutazni, ha akarna, nem? Hat nem elobbrevalo ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@elnyomott: Mint annyi másra sem, ami a betegellátást illeti!
Nessy
@karma1: Pedig, ha időben veszik észre, lehet segíteni. Életempárjánál anno 3 dializis kezelés stabilizálta a veseműködését. Igaz, szerencséje volt, hogy az első tünetnél észrevettük, és volt akkoriban még kapcsolatom a régi munkahelyemmel.
karma1
@Nessy: A mostani korhazi viszonyok mellett a dializis az egyik legjobb alkalom arra, hogy fertozes jusson a szervezetbe - bar ezt Te sokkal jobban tudod... Borzasztoan sajnalom azokat az embereket, akik erre raszorulnak... Meg ugy egyaltalan: a korhazra szorulnak...
Nessy
@karma1: nem nehéz fertőzést begyűjteni, hiszen az immunrendszer padlón van.
Akinek vidékről kell a megyeszékhelyre dialízisre járni, és nincs kocsi a családban, annak az egész napja foglalt. Mert ahol még akad szolgáltató, aki foglalkozik a betegek szállításával, az bizony "gyűjtő" - "terítő" formában végzi a tevékenységet. Egyre kevesebben vannak, mert olyan pocsékul finanszírozzák, hogy még a napi működésre sem elég. A szervizre, vagy Urám bocsá' kocsi cserére már egyáltalán nem jut. nem baj, lényeg, hogy Balogh tiszteletes "védi a 7 éves eredményeket"! Szakadjon rájuk az ég!
Manhattan
@karma1: Meséltem neked az Ágiról, aki a cikkben meséli a megpróbáltatásait. Segítek neki ahol tudok...
karma1
@Manhattan: Tudom. Igazan szep dolog ez Toled...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.