A zárójel is beszámolt arról, hogy múlt héten nagy vihart kavaró interjút adott a 168 óra című hetilapnak Gajus Schettema, távozó holland nagykövet. Többek között arról beszélt, hogy a szélsőségesek, a fanatikusok " Ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenségképet, mint a magyar kormány. "

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Naná, hogy nincs miért!
André Goodfriend megállapítása ellen is vonyított a horda, mégis igaza volt! Virágzik a protekcionizmus, a túlárazás, a lenyúlás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: A net akkor biztonságos ha elkerülöd..:)..de gondolom az operában vpn-t használsz...így nagy baj nincs!!!
Equus1
@Pálinkás Pál: 19.09 A Windows Defender is ráérzett vmire... most rakta rendbe a gépet...
karma1
@Equus1: @Horizont: Hahaha,... Es akkor a Propeller nevezi a nagyon ellenzeki oldalakat "not secure"-nak... Van pofajuk hozza...:o)))
karma1
@Equus1: A propis gengsztervaltas ota senkit sem zartak meg ki. Aki mar nem jegyez ezen az oldalon, az vagy magatol ment el, vagy uj neven, kizaras nelkul csekkolt be...
Mivel huzhattad ki a gyufat? En nem tudok olyan vadakat irni, hogy belemkossenek.
Csak kb. 10 napja irtam be valamit a propinak, amitol az egesz feszbuk oldalamat osszekutyultak, egy egesz napi mnegosztast es a hozzatartozo kommenteket egyszeruen eltuntettek. Aztan ujrainditottak az oldalamat, de teljesen osszekutyulva...
EZ a resze inkabb felelmetes szamomra...:o))))
Pálinkás Pál
@karma1: Most direkt megnéztem...képzeljétek a 444...és a Kuruc is biztonságos kapcsolattal rendelkezik...a Propi nem...el lehet gondolkodni rajta!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.