A Nyugati téren tart gyűlést a Demokratikus Koalíció. Gyurcsány kizárta a választás bojkottját és a különalkut a fővárosban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Horizont: Vilagos volt az uzenete: de a vebn hulyek kozt is vannak, akik provokalnak...:o)))
Molnar Gyulanak tobb esze van, mint botkanak, mert belatja, hogy "egyedul nem megy", es a megvalasztasa elott kijelentette, hogy o bizony hajlando lesz orban levaltasaert meg Gyurcsannnyal is osszeallni.
Molnar Gyula megjelenese az Agoran teljesen vilagos uzenet volt botkanak: csinalhat botka azt, amit akar, egyedul ugysem fog menni a dolog.
Ha meg ebbe azt is belevesszuk, hogy orbant GYurcsany nevenek az emlitese azonnal a sikitofraszba taszit, okos ember nmar csak ezert is pont vele szovetkezne,...:o)) De botka nem okos, csak siman akarnok. o lenne a szocialista-munkasparti multbol jott uj diktator. Semmi nem valtozna, csak nehany evet fiatalodna a diktator szemelye, ha ot valasztanak meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@magyarbakancs: Egy jo kis baseball utovel, ugye?..:o))))
bencemacska
@karma1: ma, 00:19
Most ugrok neki harmadszor a válasznak. Valahol mindig eltűnik!
Igazad van, még mindig Molnár Zsolt a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, és ebben a minőségében nyilatkozik is! Ebbe Botkának nincs beleszólása, mert még csak nem is parlamenti képviselő. Molnárt (Zsoltot) pedig csak az MSZP frakció hívhatná vissza.
Ha ezzel foglalkoznának, nem csak ketté válna a párt, hanem fel is robbanna, mint egy lufi!
Botka csak a párt ügyekben rendelhet el moratóriumot!
A Molnár név okoz időnként keveredéseket, ha az ember nem írja ki a keresztneveket!
Meredeknek tartom viszont Molnár Gyula kijelentését, aki párttitkári minőségében mondott olyasmit, hogy "Botkával lapot húztunk 19-re, végig kell mennünk ezen az úton!"
Ebből én azt éreztem ki, hogy megbánta!!!

Ps.: A távolság ellenére is nagyon sokat tudsz az itteni állapotokról!
karma1
@bencemacska: Tudod, Kedves, amikor elkezdtem a propit olvasni, akkor ez egy szuper hely volt, ertelmes, jo hsz-ekkel, es a media minden teruleterol valogatott cikkekkel. De amiota gengsztervaltas volt a tulajdonosok kozott, azota felhigult, es leginkabb a propi kuldi be a sajat szemetet. En egy jo kis lapszemlenek hasznaltam az aoldalt - ma mar csak a kedves kommentelok miatt olvasom.
Az otthoni allapotokrol a neha napi szinten meno telefon- es e-mail uzenetekbol ertesulok - bar persze meg a propirol meg a startlaprol is.
M.Zsoltot nagyon jo fejnek tartom - Molnar Gyulat pedig eleg tokosnek ahhoz, hogy elment az Agorara, Gyurcsanynyal egy platformon, egy szinpadon allni a tobbi kis parttal - kiveve a fidesznyalonc monmentumot es persze a meg sem hivott jobbikot. Mar az Agora felallasa eleg lenne orban megdontesehez, ha kovetkezetesen kitartananak egymas mellett. Valasztasok utan meg raernenek osztozkodni, bar orban tutira veres felkelest pattintana ki vesztese eseten.
bencemacska
@karma1: ma, 0:28
Igazad van, nagyot zuhant a propi színvonala!
Azt hiszem sokunkat már csak az tart itt, hogy lassan megszűnnek a jobb helyek!
Tudtommal a Jobbik is aláírta a Közös Ország Mozgalom létrehozását (amelynek része az Agóra is!), de az Agórán nem kíván jelen lenni!
Tehát ez nem olyan egyértelmű, hogy nem hívták meg!
Még megérjük, hogy ők lesznek a legerősebb ellenzéki csoportosulás!
Majd megköszönjük a mostani sok önjelöltnek! -:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok