A Nyugati téren tart gyűlést a Demokratikus Koalíció. Gyurcsány kizárta a választás bojkottját és a különalkut a fővárosban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Horizont: Vilagos volt az uzenete: de a vebn hulyek kozt is vannak, akik provokalnak...:o)))
Molnar Gyulanak tobb esze van, mint botkanak, mert belatja, hogy "egyedul nem megy", es a megvalasztasa elott kijelentette, hogy o bizony hajlando lesz orban levaltasaert meg Gyurcsannnyal is osszeallni.
Molnar Gyula megjelenese az Agoran teljesen vilagos uzenet volt botkanak: csinalhat botka azt, amit akar, egyedul ugysem fog menni a dolog.
Ha meg ebbe azt is belevesszuk, hogy orbant GYurcsany nevenek az emlitese azonnal a sikitofraszba taszit, okos ember nmar csak ezert is pont vele szovetkezne,...:o)) De botka nem okos, csak siman akarnok. o lenne a szocialista-munkasparti multbol jott uj diktator. Semmi nem valtozna, csak nehany evet fiatalodna a diktator szemelye, ha ot valasztanak meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
DK fanatikusok!:
Nem jutott el hozzátok a főnök üzenete?:
"Azt mondta, vigyázni kell egymásra és egymás szavazóira, ha túl nagy lesz a háborúskodás, hiába egyeznek meg a végén, a szavazók nem fognak átszavazni."

Sajnos ezzel már elkésett a fő keverő-kavaró mester!
Szerintem!
bencemacska
@Béla333: ma, 16:56
"a fő keverő-kavaró mester!"
Nem tudod ki mondta?:
Botkával "lapot húztunk 19-re?"
egyvandor
@Béla333: Nem maradhattál ki. Már nem csak a Gyurcsánnyal van bajod hanem a szavazóival is?
Mi lesz veled ha GyF egyszer eltűnik :DDDD
Bár addig amíg a politikai elit szeretné fenntartani ez eddig elért privilégiumait és nem lesz aki rálicitál Gyurcsányra, mindig ő lesz a mumus.
Béla333
@bencemacska: 17.18
"Nem tudod ki mondta?:"
"Botkával "lapot húztunk 19-re?"

Nem tudom! Ki mondta és hogy jön ez most ide?
Béla333
@egyvandor: 17.19
Ha visszanézed a beírásaimat (úgysem teszed, felesleges is!), pontosan erről írtam az utóbbi időben számos alkalommal.
Lehet itt fikázni az MSZP-seket, az LMP-t, a Momentumot, mindenkit, de csak megútálják a DK-s stílust, a DK-s mocskolódó bagázst!
Ahogy én is írtam már korábban: számomra olyanok a DK-s fanatikusok, mint a Fideszes szavazók! Ha pl. az LMP bármilyen okból, bármilyen szövetségre lépne a DK-val, akkor rólam, mint szavazóról már le is mondhatna!
Időben szóltam, már akkor, amikor a Nyugatifény blog nevű szennyoldal előcitálta Schiffer nénikéjét és vele mocskolta Schiffert.
Ennél már nincs lejjebb!
Szerintem!
Béla333
"...szerinte bármi lehetséges a választáson, attól függ, mit csinálnak a következő hét hónapban. Szerinte ha jól csinálják, kétharmada lehet a kormányváltóknak, ha nem, akkor a kormánynak lesz kétharmada."

Még véletlenül sem úgy beszél, hogy "mit csinálunk..." vagy "ha jól csináljuk...", ha sikerül, akkor jól dolgoztunk, ha kudarc, akkor meg elszúrták!
Igaz? Eléggé gerinctelen hozzáállás!
Béla333
@Horizont: 19.14
Igazad van! Soha ne azt nézd, hogy van-e igazság abban, amit a másik ír, hanem azt nézd, hogy ki írja! Ja és hogy a másik még inkább!
Béla333
@Horizont: 19.45
Odalett, mert odaadtuk!
Akkor amikor már tudtuk hogy hazudnak, hogy lopnak, hogy összejátszanak, hogy egymást nem számoltatják el, de újra és újra beléjük fektettük a bizalmunkat!
Az igazságot mi árultuk el!
karma1
@Horizont: Vilagos volt az uzenete: de a vebn hulyek kozt is vannak, akik provokalnak...:o)))
Molnar Gyulanak tobb esze van, mint botkanak, mert belatja, hogy "egyedul nem megy", es a megvalasztasa elott kijelentette, hogy o bizony hajlando lesz orban levaltasaert meg Gyurcsannnyal is osszeallni.
Molnar Gyula megjelenese az Agoran teljesen vilagos uzenet volt botkanak: csinalhat botka azt, amit akar, egyedul ugysem fog menni a dolog.
Ha meg ebbe azt is belevesszuk, hogy orbant GYurcsany nevenek az emlitese azonnal a sikitofraszba taszit, okos ember nmar csak ezert is pont vele szovetkezne,...:o)) De botka nem okos, csak siman akarnok. o lenne a szocialista-munkasparti multbol jott uj diktator. Semmi nem valtozna, csak nehany evet fiatalodna a diktator szemelye, ha ot valasztanak meg.
karma1
@Horizont: Szerintem botka miatt nem lesz osszefogas, de orban sem lesz miniszterelnok...:o)))Ha botkat megis meggyozne a sajat partja ( de nem fogja tudni meggyozni, mert annal sokkal makacsabb ), akkor talan szeptember vegeig legkesobb meg kellene egyezniuk. De ismetlem: nem fognak. (Annak ellenere sem, hogy az Agorara elment Molnar GYula partELNOK, tehat maga a PART benne lenne, de ha botka marad a miniszterelnokjeloltjuk, akkor nem lesz osszefogas).Lasd 2013-as forgatokonyv Mesterhazyekkal. Detto...
Ja, es meg egy: a valasztasok utan MINDENKI ujra Gyurcsanyt fogjak okolni MINDENERT, defoleg a sajat toketlensegukert!
Ha belegondolsz, akkor az egyhaz a legtobbet az ordogrol beszel, mert attol fel a legjobban egy hivo. (A papok meg jol raerositenek, hihi).
Igy van ez az mszp-nel es orbannal is: Gyurcsany a Patas Ordog, oszt jonapot...
koszpeko
@Béla333: Érdekes ahogy megjelenik Gyurcsányról egy cikk neked ott kell lenned s fikázni.
Te neked rosszabb a fóbiád mint egy fidesznyiknek,fordulj orvoshoz.
Miért nem beszélsz Shifferedről?
Miért nem arról beszélsz,hogy Sukoró sztárja hogy került most éppen a Jobbikba?
Te mennyi pénzt kapsz a mocskolódásért?
Semmire se vagy jó csak,hogy te is bomlaszd az itteni társaságot.
Mint ahogy csinálja a fityisz évek óta ugyan azt csinálod te is.
Mert be vagy szarva Gyurcsánytól.
Ahogy a Botka,a Shiffer,vagy éppen Orbán.
Pálinkás Pál
Tudjátok az a szomorú hogy Gyurcsányt kikiáltották patás ördögnek,pedig az egyetlen aki megszoríthatná orbánt,és a csúti korcs tart is tőle...a többi szereplő súlytalan senki!!Vona lenullázta a Jobbikot...a többi semmi pártról nem is beszélek...így orbán nyugodtan aludhat,mert mellette áll a migráns ügy is...amíg az ellenzék migránspárti,addig sansza nulla!!
magyarbakancs
@Horizont: Nem szeretnélek elkeseríteni, de Gyurcsány úr, és a mai baloldal labdába sem rúg.
Egy teljesen új alapokon működő baloldali párt kellene.
Ami nem lesz, soha míg az a korosztály ki nem hal ki a Kádári korszakban szocializálódott.
Lásd a jelenlegi kormány alakulatot az is a Kádár rendszerben szocializálódott, és ügy is viselkedik.
Lop, csal, és elnyomja burkoltan a saját nemzetét.
Ez mind büntetlenül teheti.
Agymosás folyik a médiában.
Béla333
@koszpeko: 09.36
Ha elolvastad volna az első beírásomat (amit a jelek szerint nem tettél meg), akkor olvashattad volna, hogy egyetértettem Gyurcsány mondandójából azzal, amit oda idézte.
Mi ebben a fikázás?
Schifferről meg az LMP-ről meg éppen elég sokat írtok ti, mocskoljátok teljesen igaztalanul, éppen elég nekem az, hogy megírjam a mocskolódások ellenére, hogy szerintem mi az igazság!
Írtam már vagy 1 éve itt: lehet mocskolni az LMP-t, Schiffert, de akkor ne várjon senki sem másmilyen választ!
Tudod: "Adjon Isten...fogadj Isten!"
koszpeko
@Béla333:
"DK fanatikusok!:
Nem jutott el hozzátok a főnök üzenete?:
Sajnos ezzel már elkésett a fő keverő-kavaró mester!"

Ez van az első beírásodban.

"Ha elolvastad volna az első beírásomat (amit a jelek szerint nem tettél meg), akkor olvashattad volna, hogy egyetértettem Gyurcsány mondandójából azzal, amit oda idézte.
Mi ebben a fikázás?"
Ez volt a válaszodban.

Teeeeee nem fikázol ugye???
karma1
@Horizont: Egy ESSZEL szavazo... Es ha sok ilyen ember lenne, akkor nem lenne kerdes a szavazas kimenetele mar most sem...
Bar hidd el, mar csak az agyon plasztikazott statisztikak tartjak fenn a latszatot... (Tudod, nincs olyan het, hogy a ksh vagy szazadveg vagy valamelyik s..ggnyalo ne roppentene fel a hirt: soha nem latott magassagokban a fidesz nepszerusege, meg hasonlokat...
Ha ezek nem lennenek, akkor allatira latszana a valosag. Kuldok Neked valamit priviben...:o))) Nem semmi, es ha mar itt tart a "nepszeru " part, akkor mar csak az idiota savas bacsika meg a hulye kezcsokos nenike tartja eletben a tamogatottsag legendajat...:o))))
bencemacska
@karma1: ma, 01:22
Még jó, hogy elengedte az Agórára Botka Molnárt!-:))))
Az MSZP Botka megjelenése után két fejű lett, de a "Választási Bizottság" megalakulása után letiporta Molnárt is!
Nekem az tetszik: "tizenkilencre lapot húztunk, ...de ezen az úton végig kell mennünk!"
bencemacska
@Horizont: ma, 09:15
"Szerinted mikorra jönnek rá nincs választásuk???"
Szerintem ezt mindenki tudja!!!
Csak Botka nem??? Nem hiszem el, ennyire nem lehet korlátolt!
De EZ MÉG ROSSZABB!!!
karma1
@bencemacska: Nem vagyok benne biztos, hogy Molnar kerte botka engedelyet... Akarmilyen iranybol nezzuk, meg mindig Molnar Gyula a megvalasztott MSZP elnok, mig botka egy miniszterelnokJELOLT csupan, elmeletileg csak egy ba'b lehetne, akit a partja mozgat...:o)))
karma1
@bencemacska: Kedves, ha orban valamit belesutyorgott botka fulebe a szegedi latogatasakor, akkor teljesen mindegy, mit mond botka sajat esze: van az a penz, tudod, amiert most eljatszik egy szerepet, Szegednek igerve lett egy csomo penz (ami csak igeret!), es ha nem lesz miniszterelnok, ugy gondolja, hogy Szeged visszafogadja, mint polgit, mert a varos elmeletileg halas kell, hogy legyen neki. (Mar persze ha orban nem csak igerget, hanem oda is adja a Judas-penzt. Bar allitolag most a szegedi egyetem kap 21 milliardot)
bencemacska
@karma1: ma, 11:37
Igaz, hogy Molnár az elnök, de a választásokig a párt Országos Választási Bizottsága vezeti a pártot, annak elnöke pedig Botka.
"az OVB arról is döntött, hogy az MSZP kommunikációja ezentúl teljesen Kerényi György hatásköre lesz, az ő tudta nélkül senki sem nyilatkozhat vagy adhat ki közleményt. "
Tehát M. Gy-re igaz az, amit néhai Torgyán mondott a "szerszám" nélküli vőlegényről!
szaboria1
@karma1: Ráadásul van még egy problémája a Botkának az, hogy a budapesti többségű MSZP tagok is összefognának.
karma1
@bencemacska: Meg jol emlekszem arra a kb. 3-4 hettel ezelotti Molnar Zsolt interjura, amikor botka ot, M. Zsoltot egyszeruen learulozta jonehany masik olyan mszp-sel egyutt, akik akarnak az osszefogast Gyurcsanynyal, es Molnar nyilt tv vitara hivta botkat, es meg azt is hozzatette, hogy csatoljanak ra hazugsagvizsgalogepet, o all elebe (M.Zs) botka ettol befogta a pofajat, soha tobbet nem hangzott el ezutanm, hogy arulok vannak az mszp-ben.
Béla333
@karma1: 14.45
Már bocs, de be tudnád idézni ezt a Molnár Zsolt interjút a hazugságvizsgálóval?
Én emlékszem egy ilyen történetre, de ott Vona hívta ki TV vitára Orbánt hazugságvizsgálóval.
Hogy a Zsóti is kihívta volna a saját pártvezetőjét, ezt szívesen elolvasnám!
Béla333
@karma1: 14.52
Köszi! De hol van ebben a hazugságvizsgálós tv-s vita Botka és Molnár Zsolti között?
Én nem láttam sem a cikkben, sem a videóban!
karma1
@Béla333: Nem nyitottam ki a videot, de en lattam, valahokl mashol megvan a teljes video. NINCS a botkaval tv-s vita, botka csak megvadolta M.Zs-t es mas mszp-seket azzal, hogy a fidesz berelte fel oket az mszp bomlasztasara.
Nalam ejjel egy ora elmult, a francnak van kedve rakeresni, nem kell elhinned, hogy igy volt, de a cikket olvasva is le van benne irva. Probalj meg szoveget is erteni, ne csak az abrakat nezegesd. Majd ha kedvem es idom lesz, rakeresek.
Béla333
@karma1: 15.05
Köszönöm a kioktatásodat azért hogy komolyan vettem az egyik beírásodban levőket!
Máskor nem teszem!
karma1
@Béla333: Nem kioktattalak, az Isten szerelmere! Belinkeltem egy cikket , de itt van az eredeti, ha mar olyan eroszakos vagy. Ezutan mar ugysem fogsz reklamalni, mert akkor mar tenyleg retardaltnak kepzelhetnelek!

Itt van, nezd!
zarojel.hu/molnar-zsolt-beragott-es-kitalalt/
Béla333
@karma1: 15.15
Végignéztem a K.O.-nál a Molnár Zsolt interjúját! Valóban volt szó hazugságvizsgálóról, de nem úgy, ahogy te írtad. Szó sem volt arról, hogy Botkával egy TV vitában hazugságvizsgálóval tisztázzák hogy ki mond igazat, hanem arról, hogy nem akart neki hinno a K.O., és ezért mondta azt a Zsóti, hogy egy következő interjúra behoz egy hazugságvizsgálót, hogy elhigyjék neki amit mond!
Na hagyjuk, jó pihenést!
CsipkeRózsa
@Béla333: "amikor a Nyugatifény blog nevű szennyoldal előcitálta Schiffer nénikéjét és vele mocskolta Schiffert."

Schiffer nénikéje már régebben is, és önként írt Schiffernek:

nepszava.hu/cikk/509306-kinos-nyilt-levelben-oktatja-schiffer-andrast-a-nagynenje
bencemacska
@karma1: ma, 14:45
Nem ám , mert érvényben van az a határozat, hogy aki kibeszél, azt kirúgják a pártból!
Hallottad azóta Molnár Zsoltot?
Én rögtön a kapcsolót keresem, mikor Nyakó megjelenik!!!-:)))
Béla333
@CsipkeRózsa: 15.29
Tudod, mikor kiderült, hogy Pokorny apja is III/valahányas volt, még Pokornyt sem mocskolták annyit azért, mint amennyit Schiffer kapott azért, mert a nénikéje úgy gondolta, hogy neki nyilatkoznia kell. (Vagy megkérték, hogy nyilatkozzon?!)
Szerintem ez csak egy sima mocskolódás, ha a Nyugatifény blog teszi akkor is, ha más újság teszi akkor is.
Hogy ki kit szégyell és miért a családjában, az semelyik újságra, blogra nem tartozik, az már olyan alacsony erkölcsi szint, ami alá nehéz lemenni!
Szerintem!
bencemacska
@Béla333: Kezdjük az elején: az úgy kezdődött, hogy bandika visszaütött...
gondola.hu/cikkek/80373-Szeles_Gabor_be_fogja_perelni_Schiffert_.html
gondola.hu/cikkek/80348-A_csatorna_melyere_sullyedt_Lazar_Janos_.html
gondola.hu/cikkek/80396-Schiffer_Anna_es_Lazar_Janos_nyilt_levelvaltasa.htmlhttps:

Ez után született Schiffer Anna levele unokaöccséhez, hogy politizálásával ne adjon okot a család gyalázására, amelyet a népszava.hu ismertetett!.
Lehet, hogy nálad ezt így hívják:
"... Schiffer kapott azért, mert a nénikéje úgy gondolta, hogy neki nyilatkoznia kell. (Vagy megkérték, hogy nyilatkozzon?!)"
Gondolkozz!!!
karma1
@bencemacska: 15.37-re: Tudod, Kedves, en nem tudom melyen kiserni az osszes otthoni megnyilatkozasat a politikusoknak - ertheto okok miatt. De ugy tudom, hogy M Zs meg mindig dolgozik a nemzetbiztonsagi bizottsagbabn, tehat nem rugtak ki.
Ha valahol nyiltan kiderulne, hogy ezert botka kirugatta volna a partbol, abbol oriasi botrany lenne, nem gondolod?
magyarbakancs
@Horizont:" Már bocsiak de én is a Kádár érában szocializálódtam '54-ben születtem.Akkor haljak ki? :) És ne általánosíts, mert ez így nem igaz mindenkire."
Miért kellene meghalnod.
Sajnos a tisztességes politikusi szinonima nem létezik.
Mivel hatalom minden embert meg változtat ha tetszik hanem.Ezek a jelenkori politikusi elit mind a Kádár rendszer gyermeke azon viselkedési mintákat követi ,és azon viselkedési minta szerint is él.
Tehát ezek mind abban érdekeltek,hogy a hatalom megtartása minden fajta eszköz elfogatható.
Lásd már most vizionálják a zavargásokat az utcákon.
A be etetés el kezdődött és minden hatalom megtartáshoz,hozzá járul az ellenség kép gyártása is.
karma1
@magyarbakancs: Dragam, nemcsak vizionaljak, hanem szervezik is,...
karma1
@magyarbakancs: Dragam, NE szervezze! Szervezze meg, hogy polt elinditsa a korrupcioellenes vizsgalatokat, es csinaljon egy elheto, fejlodo Magyarorszagot. Vagy huzzon a pichaba...
magyarbakancs
@karma1: Én meg hálálom Orbánnak amit tett evvel az országgal.
Tudnák neki meglepetést okozni.
karma1
@magyarbakancs: Egy jo kis baseball utovel, ugye?..:o))))
bencemacska
@karma1: ma, 00:19
Most ugrok neki harmadszor a válasznak. Valahol mindig eltűnik!
Igazad van, még mindig Molnár Zsolt a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, és ebben a minőségében nyilatkozik is! Ebbe Botkának nincs beleszólása, mert még csak nem is parlamenti képviselő. Molnárt (Zsoltot) pedig csak az MSZP frakció hívhatná vissza.
Ha ezzel foglalkoznának, nem csak ketté válna a párt, hanem fel is robbanna, mint egy lufi!
Botka csak a párt ügyekben rendelhet el moratóriumot!
A Molnár név okoz időnként keveredéseket, ha az ember nem írja ki a keresztneveket!
Meredeknek tartom viszont Molnár Gyula kijelentését, aki párttitkári minőségében mondott olyasmit, hogy "Botkával lapot húztunk 19-re, végig kell mennünk ezen az úton!"
Ebből én azt éreztem ki, hogy megbánta!!!

Ps.: A távolság ellenére is nagyon sokat tudsz az itteni állapotokról!
karma1
@bencemacska: Tudod, Kedves, amikor elkezdtem a propit olvasni, akkor ez egy szuper hely volt, ertelmes, jo hsz-ekkel, es a media minden teruleterol valogatott cikkekkel. De amiota gengsztervaltas volt a tulajdonosok kozott, azota felhigult, es leginkabb a propi kuldi be a sajat szemetet. En egy jo kis lapszemlenek hasznaltam az aoldalt - ma mar csak a kedves kommentelok miatt olvasom.
Az otthoni allapotokrol a neha napi szinten meno telefon- es e-mail uzenetekbol ertesulok - bar persze meg a propirol meg a startlaprol is.
M.Zsoltot nagyon jo fejnek tartom - Molnar Gyulat pedig eleg tokosnek ahhoz, hogy elment az Agorara, Gyurcsanynyal egy platformon, egy szinpadon allni a tobbi kis parttal - kiveve a fidesznyalonc monmentumot es persze a meg sem hivott jobbikot. Mar az Agora felallasa eleg lenne orban megdontesehez, ha kovetkezetesen kitartananak egymas mellett. Valasztasok utan meg raernenek osztozkodni, bar orban tutira veres felkelest pattintana ki vesztese eseten.
bencemacska
@karma1: ma, 0:28
Igazad van, nagyot zuhant a propi színvonala!
Azt hiszem sokunkat már csak az tart itt, hogy lassan megszűnnek a jobb helyek!
Tudtommal a Jobbik is aláírta a Közös Ország Mozgalom létrehozását (amelynek része az Agóra is!), de az Agórán nem kíván jelen lenni!
Tehát ez nem olyan egyértelmű, hogy nem hívták meg!
Még megérjük, hogy ők lesznek a legerősebb ellenzéki csoportosulás!
Majd megköszönjük a mostani sok önjelöltnek! -:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.