Reviczky Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjújában mesélt egyebek mellett arról, hogy elégedett a mostani kormány kultúrpolitikájával. A színművész úgy látja: a sok kritikát kapott Pappa Pia című film forgatókönyvét, ahhoz képest, hogy egy limonádénak készült, egész jónak találta, bár hibákat nyilván lehet találni benne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Igaza van:
piszkosul helyrehozták = tönkre vágták!
bencemacska
Kimaradt: Nem lopnak?
Akkor még nagyobb a baj. Már minden a zsebükben van!
quadrocopter
Van ennek a szarcsimbóknak már Felstshoothtal ékesített, Orbán-szarral mázolt vaskeresztje?
namihami
Figyuzz ""művészkém""! Ezzel a néhány mondattal sikerült szülőcsatorna méretűre nyalnod a Gazdád se..ét.
Itt néhányan már Kossuth-díjat vízionálnak neked. Be ne érd ennyivel, ezek után minimum dukál legalább egy Tiszti Kereszt. Hiszen az, aki ezektől bármilyen díjat ""kiérdemel"" az már jogosult és büszkén hordhatja a Kiváló Dolgozó helyett a Szuper Se..nyaló érdemrendet is.
Orbánéktól a kitüntetés elfogadása már nem érdem, hanem szégyen kategória lett.
Levendula
Valamikor kedveltem Reviczkyt... de mára már elmúlt...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/03/draga-muvesz-ur-mi-a-szar-ez/
Ez a nép nem azért buktatta meg Gyurcsányékat, hogy nyolc évvel a bukásuk után Reviczky Gábor elmagyarázza ugyanennek a népnek, hogy tízszer, százszor nagyobb nagyságrendben harácsolni, pucérseggű gázszerelőket néhány év alatt megmilliárdosítani, az egész Orbán-pereputtyot és a holdudvart közpénzből kistafírozni rendben van. Hogy a közpénzek útját titkosítani rendben van. Hogy törvényesíteni a lopást rendben van. Hogy a boldogulás természetes útja az, hogy az éppen regnáló hatalommal jóban kell lenni. Hogy nem a szakértelem, a versenyképesség a fontos, hanem a valamilyen oldaliság. Hogy csak azért, mert egyetlen fideszes korrupciós ügy nem rúgja szájba a pártállami legfőbb ügyész ingerküszöbét, abból az következik, hogy mi itt mind aberráltak vagyunk. Az ön helyében elsüllyednék szégyenemben, művész úr! A vélt jobboldaliságommal együtt. Ha arra vetemednék valaha is, hogy azért védjek egy nyomorult, gazember kormányt, mert valamilyen oldali, és nem azért, mert a közjót tartja szem előtt, mert minden polgár boldogulását tartja szem előtt, nem csak a valamilyen oldaliakét és a sajátjaiét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.