A 34. leggazdagabb magyar az eheti 168 Órának elmondta, miért tart attól, hogy elmarad a jövő évi voksolás. „Jósolni nem tudok, de megmondom, mitől félek. Ha a kormány látja, hogy a népszerűségvesztést nem tudja megállítani és elfogynak a tartalékai, akkor a durvuló közbeszéddel olyan helyzetet készíthet elő, amelyben elszabadul az erőszak. Erre való hivatkozással pedig kihirdethető a rendkívüli állapot, és elmaradhat a választás” – nyilatkozza a legfrissebb 168 Órának Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója. A 34. leggazdagabb magyar a kérdésre, hogy nem túlzás-e ez, a következőket válaszolja: „Remélem, az. De Orbán van ennyire logikus és számító, igaz, mostanában többször tévedett. […] Minél inkább vesztésre áll, annál inkább durvul majd minden. Futballhangulatot hozott az országba. Sajnos nem nehéz kiengedni a gyűlölet szellemét a palackból.” loading... Borúlátását, már ami a választások elmaradását illeti, nem osztjuk. A közbeszéd elaljasodásáról mondottakkal viszont...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pontosan errol beszelek mar kb. 1 eve - ill. azota, amiota orban mindenaron be akarta a migransok miatt vezetni a szuksegallapotot.
Amikor mar nem marad semmilyen otlete, hogy mi ellen kellene harcolni, a nyavalyas migransok meg nem akarnak egy paranyi terrorcselekmenyt se vegrehajtani, ezert o szervezi meg, hiszen lazar, nemethszilard, kosa lala, es tegnap mar rogan is beharangozta a "forro, mozgalmas oszt"... Erre keszul a nemzeti elmebeteg most: csinalni egy mubalhet, bevezetni a szuksegallapotot, amit 6 havonta meghosszabbit, es amikor nem koteles megtartani a valasztasokat. erdogani, putyini modszer, a legsotetebb diktatori idoket hozza vissza..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Igen..de a rendkívüli állapot fenntartásához emberek kellenek...és leszámolva a TEK-et...ami a magánhadserege...a többi fegyveres erő,szükségállapotban szerintem nem lojális a csúti disznóval...lásd Csauseszku...pedig ott nagyobb létszámú volt a szeku,mégis csúnya sorsra jutott!!!
Sámannus
A szerb elnököt is most érte a támadás, korábban a Montenegróban akartak puccsolni választáskor. Macedóniában is "besegítettek" kívülről.
Ne számítsunk semmi jóra Putyin helyette is gondolkodik, neki csak a lóvácskával kell törődni, a többit lerendezik a keleti bölcsek.
Ahol a muszka megjelenik kő kövön nem marad.
karma1
@Pálinkás Pál: Bizzunk abban, hogy a TEK-nek csak szaja van, ezzel tudna csak szajkaratezni, es az elso komolyabb probatetelnel orban olyan egyedul maradna, mint a pinty...:o))
division
Ekkora baromságot már régen olvastam az biztos:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.