Nagy felháborodást keltett az a (mostanra eltávolított) interneten terjedő videó, melyen az látszik, hogy egy férfi sörrel itat egy kutyát. 

„Itassad! De ne az én sörömmel!” – szurkol a videó rögzítője lakótársának. A nyolc hónapos nagytestű kutyát végül a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport négy tagja szabadította ki szorult helyzetéből.

„Aki a videót készítette az itatásról, eleinte tagadta, hogy ilyen történt. Miután megmutattuk neki a felvételt, kihívta a ku­tyát sörrel itató férfit a házból. Az illető nagyon agresszív volt, egyik társunkra rá is támadt, ő reflexszerűen vé­de­kezett, s közben a ku­tyát leitató férfi megsérült” – számolt be a Borsnak Gergő, a Szurkolók csoport tagja.

A lap úgy tudja, a csoport két tagját gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, a kutyát sörrel itató férfi ellen pedig ál­latkínzás miatt nyomoznak. (A kutyák egészségére már kis mennyiségű alkohol is nagyon ártalmas.) A rendőrség megerősítette, vizsgálják az ügyet.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@elnyomott: No most hogy tudj róla...semmi baja nem lesz a kutyának az alkoholtól...sőt elárulok egy titkot...ha véletlenül fagyállóval mérgezik a kutyát...alkoiholt kell adni neki,mert az lebontja pillanatok alatt!!!Megkérdezheted bármelyik állatorvostól!!!
Peller Anikó
@pali: az elmebeteg kutyavédőknek hiába magyarázod, ők ölni szeretnének. Mindenkit aki nem kutya. Vagy nem teljesen az.

A tisztánlátás kedvéért az alkohol nem bontja le a fagyállót. Versenyez vele. És ha elég viszkit tudtál vele megitatni (te állatkínzó, haha hehe hihi) akkor a máj alkohol oxidáló enzimei a viszkivel lesznek elfoglalva és addig van ideje kiürülni az etilénglikolnak.

Ha nem, akkor oxálsavvá oxidálódik ami oxalátkristályokkal rakja teli a vesét, ebbe hal bele az állat. Védő.

Ha viszont ügyes voltál és meggyógyul a kutya akkor nincs más hátra, úgy kell agyonverni.

Az állat.

Védőt.
elnyomott
@Pálinkás Pál: - ja, a kutyának akkor sem lesz nagy baja, ha éheztetik, ha verik, ha elzavarják a háztól.
Majd jönnek az állatvédők és megmentik.
Remélem, nincs kutyád és sosem lesz!
Pálinkás Pál
@elnyomott: Látod milyen hülye vagy...csak 4 kutyám van...tudsz olvasni nyomorult??? Ne kóstolgass te engem...értelmezd a hozzászólásomat,mielőtt beugatsz!!!
elnyomott
@Pálinkás Pál: - sajnálom a kutyáid.
Pálinkás Pál
@elnyomott: szerintem több szeretetet kapnak mint te!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.