"Nagy valószínűséggel a mi kampányunkat fogja majd segíteni" - nyilatkozta Szél Bernadett a korábban az MSZP-nek dolgozó izraeli tanácsadóról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
ki és miből fogja fizetni?csak nem közmunkásként?
Béla333
@Kookas: 16.08
Valahogy így:
"– A 2014-es választáson elért eredményünk alapján állami támogatást kapunk, ezzel kell gazdálkodni. Nekünk többet ér a szabadságunk, mint az a pénz, amit kaphatnánk. Aki oligarchákkal áll össze, csapdába esik, mert azt kell csinálnia, amit az oligarcha a pénzéért elvár, és nem azt, amit a választóknak ígért. Persze nem vagyok álnaiv. Tudom, olyan versenyben indulunk, ahol rajtunk kívül mindenki doppingol. Tény, hogy takarékosan kell gazdálkodnunk, nálunk nem lesz úri muri, hivalkodás, de a kampányban így is helyt fogunk állni."
168ora.hu/szel-bernadett-ron-werberrel-szeretne-dolgozni-kampanyban/
Béla333
Hogy el ne kiabáljam, egészen jól alakul az LMP választási dolga: Széll Bernadett az egyik legjobb jelölt, a miniszterelnökségre, aki elolvasta a 168 órában adott riportot láthatja, hogy milyen eltökélten, okosan nyilatkozottt.
Ha e mellé beállna Werber, akkor meglepő eredményt is elérhet 2018-ban az LMP!
Hajrá! Szurkolok nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.