A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Van az úgy, hogy a coach is nehezen találja a megfelelő szavakat és érzi, itt már annyi feszültség és keserűség halmozódott fel, amit nem lesz egyszerű megoldani. Konkrétan a címben szereplő kérdéssel keresett fel valaki. Persze fő a pozitív hozzáállás és igyekszünk mindig pozitív érzéseket előhívni, azokra építve haladni, de van, amikor ez már nagyon nehezen megy.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze nem ennek szánta,

de alapvető életérzést fogalmaz meg

A coach most egy menő dolog, ahogy valamikor pszichológushoz, majd edzőterembe való járás volt a menő, manapság a hozzájuk fordulás a menő.
Nem, nem ezen elmélkedem, pedig lenne miről. Csak egy komkrét cikkre reagálok. A coachco.blog „Mit tegyek, ha idióta a főnököm? CoachCo” című írásban olvastam a „szakember tanácsait”.
Végső érvként azt rögzíti, hogy: „Nincs mese. Ilyenkor menekülni kell. Ha nincs rá kilátás, hogy a főnököt leváltsák, ha nincs rá lehetőség, hogy normalizálódjanak a viszonyok, akkor onnan muszáj elmenni, ha túl akarjuk élni. Nincs az a szép feladat, az a nemes szakterület, ami érne annyit, hogy az egészségünket, a fiatal életünket beáldozzuk neki! Kivéve, ha az önfeláldozás az életünk fő célja…”!
Nos figyelemmel arra az egyre nyilvánvalóbb tényre, hogy ártunk és qurmányunk egyre több területet száll meg és rakja teli az ócska tehetségtelen, retardált barom pártkatonáival, akár felhívásként is értelmezhető.
Ahogy a klasszikus viccben a papagáj mondja: Levágni, kitömni, csak el innen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.