A KAVOSZ eseményén. Csütörtök reggel a jubileumi Széchenyi Kártyák átadása apropóján tartott rendezvényt a KAVOSZ Zrt., ahol Orbán Viktor miniszterelnök egy új bejelentést is tett a kártyákkal kapcsolatban. Az eseményen nem az volt a meglepő, hogy a 15 éves program kapcsán a kezdeményezők megveregették egymás vállát, hanem hogy a kormányfő megköszönte a piaci szereplőknek az együttműködést.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igénytelenség dicsérete

Nem a bankoknak mondott köszönet a legjobb vicc

A derék kormánytól nem túl távoli portfolio.hu csodálkozott rá arra, hogy „Csütörtök reggel a jubileumi Széchenyi Kártyák átadása apropóján tartott rendezvényt a KAVOSZ Zrt., ahol Orbán Viktor miniszterelnök egy új bejelentést is tett a kártyákkal kapcsolatban. Az eseményen nem az volt a meglepő, hogy a 15 éves program kapcsán a kezdeményezők megveregették egymás vállát, hanem hogy a kormányfő megköszönte a piaci szereplőknek az együttműködést.”
Ami tényleg nem semmi, bár megjegyezném, hogy azt se feledjük, hogy Őfenesége kedves szokása a helynek beszélni! Azaz képes félórán belül valamit és az ellenkezőjét is mondani!
De nem lenne népünk szemefénye, ha nem tudna még erre is rátenni egy talicskával!
Kifejtette, hogy alapelvei közé tartozik, hogy „egyedül nem lehetsz elég okos”, ezért „A magyar kormánynak van egy rendszere arra, hogy hogyan építi be a közgazdászok tudását a politikájába. A pénzügyi tudást a jegybankból, a reálgazdasági tudást pedig a kamaráktól gyűjtjük be. Minden jelentős gazdaságpolitikai döntést megelőzően minden ilyen tudásra igényt tartunk”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.