Molnár Gyula elnök szerint a kormányzó hatalom újabb határponton lépett át. Az MSZP elnöke uszításnak tartja, hogy az Echo TV egyik műsorában a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese arról beszélt, egy Botka Lászlónak sem kellene élnie Magyarországon. Molnár Gyula pénteken Budapesten közölte, minden eszközzel harcolnak, hogy ez a politikai kultúra eltűnjön Magyarországról, és arra kérte a többi ellenzéki pártot is, hogy tiltakozzon ez ellen a politikai stílus ellen. A pártelnök sajtótájékoztatón felidézte, hogy az Echo TV műsorában Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese azt mondta, hány Botka László él Magyarországon? Egy él, az is sok. Tehát egynek sem kell élnie! Az újságíró a televízió augusztus 29-ei Troll című műsorában fogalmazott így. Molnár Gyula úgy értékelte, Magyarország rendszerváltás utáni történelmének egyik legsúlyosabb esetéről van szó. Szerinte a hatalom egy olyan, újabb határpontot készül átlépni, amit eddig csak és kizárólag...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Az újságíró a televízió augusztus 29-ei Troll című műsorában fogalmazott így. Molnár Gyula úgy értékelte, Magyarország rendszerváltás utáni történelmének egyik legsúlyosabb esetéről van szó"
És 11 nap kellett ahhoz, hogy ezen megsértődjenek és sajtótájékoztatót tartsanak?!
Lassú munkához idő kell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.