Szomorú, hogy olyan országok, amelyek korábban a vasfüggöny lerombolását ünnepelték, néhány muszlim menekült befogadásában most az európai jog és értékek megsértését látják – írja szerkesztőségi cikkében az amerikai lap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tévedések elkerülése végett NEM Magyarország tesz szégyenletes dolgokat, hanem pártunk és kormányunk és az ő híveik!
Kéretik ez az agyament társulatot nem azonosítani az országgal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tévedések elkerülése végett NEM Magyarország tesz szégyenletes dolgokat, hanem pártunk és kormányunk és az ő híveik!
Kéretik ez az agyament társulatot nem azonosítani az országgal!
karma1
A NYT inkabb soprogessen a hon tamogatott uj elnoke mellett, es tegye fel ugyanezeket a kerdeseket most neki.
Apropos: most, az oriasi mexikoi foldrenges utan mi az allaspontja a vitorlashajunak? Mennyire emberbarati? El fogja engedni a koveteleset a mexikociakkal szemben, es megsem fogja kerni a kerites arat?
Ludas Matyi
@CsipkeRózsa: meg nincsenek nalatok tamadasok, hülye megjegyzes! Gyere ki Nemetorszagba es probalj meg este 10 ora utan vegig menni a setautcaban amit megtehetsz nagy Budapesten. Vagy beled szurnak, vagy megdugnak többen is a nigger vagy akar az allahuakbar csapatbol. Nem akkor kell a keritest felhuzni vazeg amikor mar lönek, hanem elötte, hogy ne legyen lehetösegük a Magyar nepet szepen lassan egyenkent kinyirni! Sem az Israel, sem a spanyol, sem az USA akkor huzta fel a keriteseket amikor mar löttek, hanem joval elötte, ahogy Magyarorszag tette!! De ha valami megsem tettszene neked a keritessel kapcsolatban, gyere ki Nemetorszagba es apolgasd öket ahol mar jo par ilyen apolgato nöket összevertek, es többen veresre dugtak.
Ludas Matyi
@Nessy: Addig örülj, mig az az agyament kormanyotok vedik az orszagotokat es csaladotok bekejet. Akinek nem tetszik az az orszag barmikor lehetösege van attelepülnie Duisburgba Nemetorszagba, ahol kenyszerrel megkövetelik töled, ha kell kessel, hogy atterj a Müslüm vallasra!
Ludas Matyi
@kokopelli: Neked az aki a vilagra hozott teged a Kumpel! Du kannst mein Arsch lecken, schwuchtel, Schwanz Lutscher!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.