A kapost.hu-nak arról számoltak be szemtanúk, hogy a somogyi megyeszékhelyen a tömegoszlatást gyakorolják a frissen toborzott határvadászok. Miközben a Fidesz zavargásokat vizionál őszre - írja a pecsistop.hu. Mi lesz itt? Ijesztő cikket közölt a kapost.hu. A kaposvári lapnak szemtanúk arról számoltak be, hogy „a Szent Imre (egykor Lenin) utcai, ma még átmenetileg Pártok Házaként is szolgáló épület udvaráról hangos vezényszavak, dobogás, riasztó zajok szűrődtek fel a még civil használatban lévő irodákba. Aki kinézett az ablakon, azt látta, hogy a szűk, erre amúgy alkalmatlan térben vagy százötven fő sisakban, műanyag páncélban, pajzsokkal, teljes felszerelésben a tömegoszlatást, rohamozást gyakorolja.” A KAPOS-T szerint ráadásul a helyszín teljesen alkalmatlan 150 fő gyakorlatoztatására. Az egykori munkásőr-objektum inkább múltidézésre jó, mint nagy létszámú rendőr gyakorlataira.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
@Manhattan: Ja ja,persze.Tegnap egy ipse a kaposvári városligetben úgymondjam elszólta magát.
Létrehoznak egy lovas egységet,mindenfajta munkára.Területbejárás ,tömegoszlatás.stb.Egyenlőre 25 lóból álló ménessel indítanak.Hosszas beszélgetésünk során eléggé megeredt a nyelve a mára már 50-s éveiben járó emberkének.Szószó,az ördög falra festésén kívűl,és ha mindettől eltekintünk.remek gondolat a vezetéstől,hiszen eltévedt emberek felkutatása erdős,akár nyílt területen, sokkal könyebb feladat,nem utolsó sorban a ló oda is bejut,hová a mentőautó esetleg a háziorvos autója.nem.
GeoCravker
@Manhattan: Közel két éve gyúrnak a rendkívüli állapotra. Lázár már 2015 őszén behaluzta. Akkor nem jött össze, mert spontán módon a lakosság nagy ívben lesz---ta Orbán ezirányú vágyait.
Most majd tesznek róla...
Manhattan
@kamazuka: És az "eltévedt emberek" miatt bújnak védőpajzs mögé?
kamazuka
@Manhattan: ,,Élni és félni hagyni." Gondolom ez a mottójuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.