- Halló, Zavargásügyi Államtitkárság? - Igen. Utcai Zavargások és Állampuccs Főosztály. - Kubatov urat keresem. - Üdvözlöm, én vagyok. Milyen ügyben? - A 666. hu portáltól vagyok. A tervezett őszi zavargásokról szeretném kérdezni. – Mi érdekli? – Mikor kezdődnek, hány ezer emberrel számolnak, hol lesznek a csomópontok? – A részletes programot még csak most véglegesítjük. – Itt az ősz, és maguknak még nincs kialakult programjuk? – Valóban úgy tűnhet, hogy késésben vagyunk. De biztosíthatom, hogy időre elkészülünk mindennel. És azt is megígérhetem, hogy a költségeket sem lépjük túl...

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/kordon.jpg
Ruandában Kósa Lali kedvencei, a tuszik és a hutuk közötti konfliktus csapott át mészárlásba, amikor a rádió azt harsogta, hogy védd meg az országodat, irtsd a csótányokat, stb.! Most az részletkérdés, hogy csótánynak hívom avagy patkánynak (Bayer), netán csicskának (Semjén), vagy hazaáruló sorosbérencnek (Németh). Úgy gondolom, azért mondogatják a fideszes nagyurak eme „intelmeiket”, mert provokálnak. Ki akarják provokálni, hogy – ha a híveik tesznek rendet az utcákon, akkor ők elfordítják tekintetüket, és magukban mosolyognak az általuk kialakított helyzeten; – ha valami ideggyenge, elvadult ellenzéki, megijedve és megunva az uszítást csinálna valamit, mint az a holland Lubbe, lenne ok a teljes megtorlásra. A Jolly Joker természetesen valamilyen migráns által elkövetett cselekmény lenne, ami aztán totális legitimációt adna az egész fideszes agyrémnek, sőt még lehetne csavarni rajta. Lehet ez
akár olyan migráns is, mint az 1939-ben a német határőrtoronyokra támadó lengyel katonák.
Úgy gondolom, ezek a fiúk a tűzzel játszanak, és az se érdekli őket, ha ezért egy országot égetnek fel. Nem képletesen! Szó szerint! De akkor már nem lesz reggie és nem lesz hard rock, csak a szél fog fütyülni a romok között és az üres fejekben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Sámannus: "A jégcsákányok már a spájzban vannak." és az oroszok.
Eladott Ország
@Nessy: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/asit.jpg
Vigyázat a zombik már köztünk vannak.
Az a határozott érzésem, hogy egy zombihadsereg foglalta el az országot. Mindegy, hogy a
miniszterek elnöke prédikál valahol, hogy sajtótájékoztatót tart valaki, tévéműsorban
nyilatkozik, vagy interjút ad, ugyanaz a pár mondat a teljes szókincsük. Mindig ugyanaz,
mindenkinek ugyanaz. A propagandamédia is kizárólag ezt a sablont használja és gyakorlatilag
az is mindegy, hogy aktuálisan miről van szó, ez az előre legyártott gondolatsornak látszó mantra köszön vissza mindenhonnan. Soros-egyetem, Soros-hadsereg, Soros-bérencek, Brüsszel (soha nem Európai Unió, mindig Brüsszel), időnként Simicska. És újabban az erőszakossá váló ellenzék – akik természetesen egytől egyig Soros emberei -, az országot kívülről és belülről ért támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/zombi.jpg
Jozefina
A végeredmény a lényeg: "Felbolygatjuk fél Budapestet, aztán szépen elfojtjuk a megozdulásokat, és a végén kihirdetjük a szükségállapotot."
Aztán nincs választás sem, marad az orbán diktatúra!!! Erdogan mintára...
Nessy
A paranoiás beteget sem lehet könnyen meggyőzni, hogy alaptalan a félelme. Némelyiket nem is sikerül.
Már ajánlottam a szócséplők helyett pár értelmes papagáj illetve beo beszerzését, mert ezt a pár szót is meg tudják tanulni.
Lehet, hogy a beszédírójuknak ez az egy program maradt a gépében?
Sámannus
@Eladott Ország: Állítólag a húszezer letelepedési kötvényt adtak el, meg amennyit letagadnak, akiket az illetékeseknek nem volt módjuk vizsgálni. Úgy gondolom, hogy azok között lehet keresni a fityesz választási szakértőit, akik alkalomadtán őket is félreállítják.Például azért jár putyin is már haza hozzánk, mert a delegációjának nagy része már ideiglenesen letelepedett nálunk.
Eladott Ország
@Sámannus: Ezektől minden kitelik, sőt a bukásuk után csak a jóég tudja még mi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.