Miközben megszületett az első hivatalos egyházi állásfoglalás a marosvásárhelyi iskolaügyben, addig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában az ügy kapcsán ultimátumot adott a román kormánynak. Az alapítvány szombaton későn este adott ki közleményt, amely az első hivatalos egyházi állásfoglalás azóta, hogy a Maros megyei tanfelügyelőség a megszüntetett katolikus iskola osztályait pénteken besorolta a Bolyai Farkas Elméleti Líceumba. A Jakubinyi György gyulafehérvári érsek és az alapítvány elnöke, valamint Holló László, az alapítvány igazgatótanácsának elnöke által aláírt közlemény szerint az egyház azt nehezményezi, hogy az iskola

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na te szabadlabon levo idiota, milyen dolog az, amikor a te erdekeidet serti valaki?
Azt azert tanuld meg, hogy a kibaszosdihoz ketten kellenek am, es oda-vissza mukodik a dolog...

(Tudom, 888, nem is kuldtem volna be, ha most megint nem arrol lenne szo, hogy a kormanyod baromsagainak az eredmenye erett be...Berendelted a roman nagykovetet is. Mi lesz a kovetkezo lepes? Egyaltalan, hany olyan orszag letezik meg a terkepen, akikkel nem vesztel ossze az elmult 8 evben, te gyoker?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.