Hungary is displaying a very clear intention to curtail the access refugees have to protection in the country, the head of the United Nations' refugee agency said Tuesday while visiting a transit zone for asylum-seekers at the Hungary-Serbia border.

Forrás: foxnews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na tessék már azt ENSZ-et is a Soros irányítja! =)) Ja a dumb-rich féléknek: ez vicc volt! =))
RonaGyuri
A nap kérdése

avagy sikerült megint okadatolni a magyar diplomácia szerencsétlenségét

A kérdés persze evidens: Mi volt a sürgős és halaszhatatlan dolga dagadt törpének? Mint ismert Őfenesége szeret jó házigazdaként tetszelegni, néha még csak úgy el-ellátogat egy-egy eseményre, hogy fényképezkedjen hírességekkel vagy éppen celebekkel.
Tegnap hazánkba látogatott az ENSZ egy igen magas-rangú diplomatája Filippo Grandi, az ENSZ menekültügyi főbiztosa, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) első embere.
A látogatás előre tervezett és bejelentett, ahogy az is hogy az UNHCR vezetői szerettek volna találkozni és tanácskozni Orbán Viktorral. Azonban, ahogy az MTI fogalmazott: „a találkozó a miniszterelnök elfoglaltsága miatt nem jött létre.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.