Gulyás Gergelyt választották meg a Fidesz új frakcióvezetőjének a párt velencei ülésén. Kósa Lajos leköszönt, belőle tárca nélküli miniszter lesz.

Megválasztották a Fidesz-frakció új vezetőjének Gulyás Gergelyt a nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának velencei ülésén.

A döntést Kósa Lajos, a Fidesz leköszönő frakcióvezetője, a Modern városok programért felelős leendő tárca nélküli miniszter jelentette be csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, a helyszínen.

Kósa Lajos leköszönt, Gulyás Gergely lett a Fidesz új frakcióvezetője

Fotó: MTI/Varga György

Gulyás Gergelyt a törvényalkotási bizottság élén Hende Csaba váltja, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke pedig – Kósa Lajos helyett – Németh Szilárd lesz.

A leköszönő frakcióvezető arról is tájékoztatott, hogy az elhunyt Rubovszky György igazságügyi bizottsági elnöki posztját a KDNP-s Vejkey Imre kapja, őt pedig a szintén kereszténydemokrata Hargitai János váltja a mentelmi bizottság élén.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Varga György)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Idióta helyére csak idiótát lehet rakni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A bukott Hendének csak eddig kellett várnia.
Béla333
És? Változik valami is? Legfeljebb kevesebbet röhögünk kínunkban, mert azért Kupak Laján legalább lehetett nevetgélni!
Eladott Ország
Ezek az emberek, akik többségében soha, semmit nem tettek le az asztalra, magánemberként, a civil szférában, a ténylegesen piaci körülmények között működő versenyszektorban sikertelen senkik voltak – vagy éppen soha ki sem próbálták magukat, mert mindig is a politikából éltek – most végre valakik lettek. És ha már felkapaszkodtak az uborkafára, undorral néznek le azokra, akiknek a munkájából ők olyan jól élnek. Átformálták az országot. Mégpedig oly módon, hogy az nekik jó legyen, az ő személyes érdekeiket szolgálja minden. Elhitették – akivel lehetett és ilyenek elegen vannak egy választási győzelemhez – hogy a polgároknak, a társadalomnak semmihez nincs köze és semmibe nincs beleszólása. Elhitették, hogy az ország akkor működik jól, ha ők meghozzák a döntéseket minden esetben, a társadalom pedig lehajtott fejjel végrehajtja az utasításaikat. A normális működés nem ez. Hanem az, hogy döntések az emberek bevonásával, viták, egyeztetések után születnek. A kormány az emberek akaratának megfelelően, szakemberek segítségével hozza meg a döntéseket. Legyen szó oktatásról, egészségügyről, stadionépítésről, atomreaktorról, bármiről. Ez nálunk nem működik és sajnos elfogadtuk, hogy nem működik.
papa.49
A szart, a fos váltja fel na HURRÁ )))))))))))))))))))))))))))))
Hellcat
@Eladott Ország: Ez a fidesz...a keménymag életében nem dolgozott...legjobb példa maga a qrbán. Tanult a Soros pénzén, Soros alapítványtól kapott havi 10ezret a Századvégtől szintén havi 10et (szintén a Soros pénzén alapították)...szüval amikor átlag 6-7 ezer körül kerestek az emberek ez a fasz már akkor havi 20at kapott a semmiért. Azóta is az állam tartja el...értéket soha nem teremtett a két kezével, köze nincs a versenyszférához. Ez a fidesz nagy részéről elmondható még.
namihami
@Béla333: nevetgélni??? Fetrengeni a kacagástól.

Akkor most emelkedett a szinvonal? Ajvé, itt van már a Messiás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.