Magyarország és Nagy-Britannia közös érdeke, hogy a jövőben is szoros legyen a két ország közötti gazdasági együttműködés - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Philip Hammond brit pénzügyminiszter (képünkön) megbeszélésén, amelyről a miniszterelnök sajtófőnöke adott tájékoztatást az MTI-nek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán mégsem olyan felhőtlenek ezek a dolgok,

vagy Őfeneségéék már megint summantanak

A Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár számolt be az MTI-nek arról a megbeszélésről, amit az Országházban csütörtök este tartottak. Havas beszámolója szerint: tárgyaláson részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is és Orbán Viktor miniszterelnök és Philip Hammond brit pénzügyminiszter tartott megbeszélést.
A derék virgonc szerint a felek rögzítették, hogy „Magyarország és Nagy-Britannia közös érdeke, hogy a jövőben is szoros legyen a két ország közötti gazdasági együttműködés”. Mellékesen a brit pénzügyér (ugye milyen érdekes, hogy Mityukát nem is hívták meg) tulajdonképp „Philip Hammond, az Egyesült Királyság pénzügyminisztere a V4-ek találkozóján” vett részt. Ahol az MTI szerint rögzítette, hogy „Fontos, hogy az Egyesült Királyság és a V4-országok együttműködése szoros maradjon a brexit után is”!
A dolog pikantériája, mint arra a 444.hu rámutat, hogy „közleményben (egyikben sem) nincs szó arról, hogy mi lesz a Brexit után a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokkal (és V4-esekkel), pedig egy múlt héten nyilvánosságra került javaslat szerint a britek azonnal korlátozni fogják az EU-s munkavállalók mozgását, és a magasan képzett munkavállalók kivételével alaposan megszigorítják a kinti munkavállalás lehetőségeit. ”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.