Az Egyesült Királyság arra figyelmeztetett, hogy elhagyhatja az EU-val való tárgyalásokat az Európai Bíróság állampolgári jogok feletti jogával kapcsolatos viták miatt. Persze azért nem eszik olyan forrón a kását, még a csatornán túl sem.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csacsi EU, ne fossatok, a Brexit a legnagyobb veszteseget mindenkeppen Anglianak fogja okozni, mar csak foldrajzilag is,. Csak azoknal a dolgoknal szivhatja meg elmeletileg az EU, amit kizarolag ANgliabol importalhatott. De szerintem ilyesmi nem tul sok van, dehat ez benne van a pakliban. Szerintem minden fontos arucikket be tud az EU szerezni az USA-bol, esetleg az olcso dolgokat kinabol, a technikai dolgokat meg Japanbol meg a Kozel-Keletrol...
Eladott Ország
Ezzel pedig eljutottunk a Brexit egyik nagy problémájához. Az angolok álma, miszerint a
bevándorlók számának csökkentése révén több pénz jut az NHS ( Állami Egészségügyi Rendszer) valamint sok egyéb más – igen költséges – rendszer számára, úgy ahogy van, tévhit. Országos szinten mindössze 4.8% a munkanélküliek aránya. Ez a szám igen alacsony. A bevándorlók számának csökkenésével egy dolgot fognak elérni, mégpedig munkahelyek ezreinek megszűnését, dolgozni akaró és képes munkaerő hiányában. Az angol ugyanis egy igen büszke nemzet, a számukra alantas munkát nem végzik el, inkább folyamodnak segélyhez, mintsem wct pucoljanak, vagy kelbimbót szedjenek a téli hidegben. Ez a különc gondolkodásmód vezetett lényegében a Brexithez is. Szerettek volna szabadok lenni, a brit királyságot újra felvirágoztatni. A szabadságot meg is fogják kapni, de semmi nincs ingyen, még nekik sem. A bevándorlók által létrehozott munkahelyek, valamint az általuk befizetett adók mind a múlté lesznek. Hivatalos becslések szerint az Unióból érkező bevándorlók által évente megtermelt bevétel elérte a 2 milliárd fontot. Emellett azonban az országba érkezők munkaerő mindössze 4.5%-a folyamodott valamilyen segélyhez. Majdnem minden, a Brexit mellett szóló érv tévhit csupán. Igazából senki nem tudja mi fog történni a szigetországgal, annak polgáraival, az Unióból érkező munkavállalókkal és főleg az angol gazdasággal. Egy biztos: az előjelek semmi jót nem sejtetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.