A mérhető pártok egyikével sem sikerült megállapodni, maradnak a nullszériás fantompártok. A mérhető ellenzéki pártok (LMP, DK, Együtt) egyikével sem tudott megállapodni Botka László, az MSZP zsákutcás miniszterelnök-jelöltje. A szocik házi lapja, a Puchszava most lelkendezve számol be róla, hogy Botka szombaton évadnyitó beszédet tart, ahol bemutatja legújabb “szövetségesét”, a 0 százalékos Fodor-párt külpolitikusát: Szent-Iványi Istvánt. Az ex-SZDSZ-es Szent-Iványi írja ugyanis Botka külpolitikai programját, amit a pár ezres példányszámú szoci üzenőfüzet most hatalmas sikerként próbál eladni. Orbán Viktor még egy zacskó szotyit kér.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
FIDESZ-es korában sem láttam valami nagy jellemnek. Pártváltása után (gyenge) miniszter volt MSZP-SZDSZ kormányban. Ez nem zavarja Botkát és az MSZP vezéreket? Vagy ez nem 2010 előtt volt -szerintük? Gyurcsány nagy melléfogásai egyikeként 2014-ben bevitte a parlamentbe.
Viszonzásként azonnal elárulta a közös listára "patronálóját, minek következtében a DK-nak nem lett frakciója. Mégis, Botka mire számít?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
mszp !!! Előre a 6. 0 % ért hajrá !!!
Nektek lesz 6 %, a fodoros trójai falónak meg 0 % !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: ezek qrvára nem akarnak nyerni '18-ban...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Kilóra megvette a csutigörény ezt a fasz Botkát, a Fodor meg mindig is az ő embere volt !!!
peterkelemen
Fodor Gabikát lefizette a Orbán. Nem volt nehéz. Alakított egy kamu liberális pártot, aminek ő tagja.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Főleg azért mert esze ágában sincs a beígért pénzeket odaadni a városoknak, már csak azért se mert összességében 6000 milliárdot ígérgetett ki , ennyi plusz meg évek alatt se lesz mert azt a fütyiszek rögtön ellopják !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.