Vezetés helyett propaganda folyik, évente 1000 milliárd forint is eltűnhet – a korrupció viszont kormányt buktathat az LMP társelnöke szerint. A trafikügyet kirobbantó, majd több tucat korrupciós ügyet felszínre hozó politikus arról beszélt, hogy Orbán Viktor rendszere kormányzás helyett kampányt folytat: „Minden szellemi és anyagi energiájukat abba ölik, hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémákról, a disznóságaikról és a gigantikus lopásról.”

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a 2018-as remény kivételével nagyon igaza van.
Sajnos ez is úgy működik a közzel, mint annyi más; azaz ha valamiért megbuknak, mindenki arról fog mesélni, hogy a disznóságok elővételében hozzá képest a Hadházy csak kisinas volt! =))
Eladott Ország
Azt jegyezzük meg, hogy a migránsok inváziója fenyegeti a létünket. Nem a gazdasági leszakadás, nem a mélyülő szegénység, nem a munkaerőhiánnyal súlyosbított munkanélküliség, nem a rothadó egészségügy, nem az elhülyülést szolgáló oktatási rendszer, nem. Soros és a migránsok. Azáltal pedig, hogy ezt a süket, beteg dumát egy negyed ország zabálja kétpofára, Magyarország évtizedekkel esik vissza a fejlődésben. Mert nem kéri számon, hogy egy páratlanul kedvező időszakban, amikor rengeteg pénz folyt be az országba, miért nem fejlődtünk semmit. Mert kényelmesebb reggeltől estig láthatatlan démonoktól rettegni, és bízni a fényességes vezetőben, aki megvéd és ha csőtörés van, azt is megszereli.
És itt egy random rendőrségi hír, amire Semjén sem kapja fel a fejét, mert nem migránsok az
elkövetők, úgyhogy rendben van. Öten erőszakoltak meg egy 16 éves magyar lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt. A lányt randidrogokkal kábították el, majd
nekiestek. Ez nem téma, nem hoz szavazatokat, kit érdekel. Pedig ez nem egyedülálló eset,
csakhát a kormány saját kamu megerőszakolását fontosabbnak tartja, mint körülnézni, mi
történik a való világban. Nem alkalomadtán, fényévente, hanem minden egyes nap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.