Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom kezdeményezésére nyolc ellenzéki párt megállapodott egy új, arányos, választási rendszerről. „A DK záradékkal látta el a dokumentumot. Eszerint mi továbbra sem értünk egyet azzal, hogy azok, akik nem itt élnek életvitelszerűen (vagy nem itt éltek az elmúlt években), szavazhassanak” – írta Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán. "Ne határozhassa meg, hogy milyen lesz a magyar nyugdíjrendszer, oktatás, vagy az adószabályok, akinek később nem ezen szabályok között kell élnie" - teszi hozz

Forrás: atv.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Minden normális ember így értékel! Ne külföldről mondják meg, hogyan éljünk!
Ez ellen miért nem küzd a Geci, csak Brüsszelt kéne megállítani? Rohadjon meg a lpott cipőjében!
grincss
Gyurcsány Ferenc
22 órája ·

A DK záradékkal írta alá a nyolcpárti megállapodást.

Köszönet Gulyás Marcinak és a Közös Ország Mozgalomnak. Az ő kezdeményezésükre és szervezésükben nyolc ellenzéki párt megállapodott egy új, arányos választási rendszerről. Több dolog köt össze bennünket, mint amennyi elválaszt. Nincs kétségem, hogy egy sor más területen is megállapodásra tudnánk jutni. Rajtunk nem múlik.
A DK záradékkal látta el a dokumentumot. Eszerint mi továbbra sem értünk egyet azzal, hogy azok, akik nem itt élnek életvitelszerűen (vagy nem itt éltek az elmúlt években), szavazhassanak. Ne dönthessenek rólunk - mondjuk mi -, mert nem viselik döntésük következményeit. Azé a jog, akié a kötelesség. Ne határozhassa meg, hogy milyen lesz a magyar nyugdíjrendszer, oktatás, vagy az adószabályok, akinek később nem ezen szabályok között kell élnie. Szerintünk ez tisztességes elv. Azon kicsit meglepődtünk, hogy ezt az elvet csak mi képviseltük a dokumentumot aláíró ellenzéki pártok között.
Ezzel együtt is nagyszerű dolog, hogy a legtöbb dologban egyetértettünk. Mi lenne, ha a kormányváltásra is együtt készülnénk?
dr. prédikátor
Évek óta ezt hajtogatom:: Aki nem tett semmit ezért az országért, nem itt él , adózik, és csak a kettős állampolgárságra volt, van szüksége , az NE POFÁZZON bele a mi dolgunkba!!!Semmi közük a mi életünkhöz nincs. Azok a magyarul is beszélő akárkik maradjanak a saját hazájukba és ott szavazzanak!Ne hangoztassák hogy ők milyen nagy MAGYAROK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.