Három férfi előbb a biztonsági feladatokat ellátó személyt bántalmazta egy letkési rendezvényen, majd meg is próbálták elütni, azonban egy másik férfit gázoltak el, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Három férfi, egy 24 ipolydamásdi, egy 20 és egy 26 éves nagymarosi férfi szeptember 24-én hajnalban egy letkési rendezvényen előbb bántalmazták az ott biztonsági feladatokat ellátó 46 éves férfit, majd autóba szálltak, hogy elmeneküljenek. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a kocsit az ipolydamásdi férfi vezette, aki el akarta gázolni az előzőleg bántalmazott férfit, de helyette egy 48 éves férfit ütött el, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

Elfajult a buli Letkésen, majdnem halálos gázolás lett belőle

Fotó: police.hu

A három férfit a helyszínen lévők fogták le, amíg a rendőrök kiérkeztek a helyszínre. 

"Az ipolydamásdi férfi ellen emberölés bűntett kísérlete, testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a két másik férfit testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A 24 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására, társai szabadlábon védekeznek az eljárás jelenlegi szakaszában" – olvasható a közleményben.

(Címlapi kép: police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.