Dübörög a féktelen ígérgetés a nyugdíjasoknak, miközben a magyar társadalom elöregszik, és egyre több lesz az idős ember, akiket egyre nehezebben fog tudni eltartani az állam.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pedig a módszer egyszerű; kevesebbet lopni + kevesebb léhűtőt tartani (hány miniszter - államtitkár + helyettes van???)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
pedig a módszer egyszerű; kevesebbet lopni + kevesebb léhűtőt tartani (hány miniszter - államtitkár + helyettes van???)
emerencia
@eszegfu: Tesznek. A siralmas egészségügy, a szegénység terjedése, a rossz oktatás, a silány bérek, a rossz munkakörülmények, az idősek dolgoztatása mind azt célozza, hogy minél hamarabb dobjuk fel a talpunkat megspórolandó a nyugdíjukat.
eszegfu
@emerencia: Én nem igazán ilyen irányu cselekvésre gondoltam!!!
emerencia
@eszegfu: Szerintem is a @RonaGyuri: által írt cselekvés lenne normális. Én csak azt írtam le, amit a FideSS tesz a magyar költségvetésért.
eszegfu
@emerencia: Érdekes módon mi az egyszerü polgárok ezt tudjuk, a "szakember" kormány is tudja, csak éppen nem vesz tudomást róla... hiszen az ő érdekük nem ezt diktálja!:(
emerencia
Rossz a cím, éppen fordítva igaz. A nyugdíjkérdésről nap mint nap jelenik meg egy-egy a sokkoló mantra. Ez a cikk is egy a sorban. Célja a köznyugalom megzavarása, a sokkolt emberek pénzecskéjének a pénzintézetek általi beseprése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.