A kormány az atv.hu-hoz kiszivárgott hírek szerint 2 milliárd forintos keretet tervez arra, hogy minden iskolában legyen zongora. A zongora-terv az iskolák számára ingyenes és önkéntes lenne. Az atv.hu-hoz eljutott információk szerint 2 milliárd forintos keretet tervez arra a kormány, hogy minden iskolában legyen zongora vagy pianínó – lehetőleg még a választások előtt. A zongora-programot „a Kodály-évhez kapcsolódva, Kocsis Zoltán inspirációjára” valósítanák meg Kocsis Zoltán zongoraművész, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar volt főzeneigazgatója az egyik utolsó interjújában tett említést arról, hogy indokolt lenne, hogy minden magyarországi iskolában legyen zongora. - A zongora-terv nem lenne kötelező, az iskolák maguk dönthetnék el, akarják a zongorát vagy sem – mondták munkatársunknak annak kapcsán, hogy Balog Zoltán EMMI-miniszter nemrégiben egy konferencián a mindennapos éneklés fontosságáról beszélt, hangsúlyozva: a mindennapos éneklés nem jelent mindennapi kötelező...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@division: Igaz, élő példa erre Hendrix, vagy Hank B Marvin!
silber13
@divis, elmond mindent, örömöt, bánatotion: Még csak annyit,hogy akik ismerik a hangszert, azok meghallják a hangszer hangját, mert a hangszer elmond mindent, jót, rosszat,örömöt bánatot, csak kérdezni kell tudni! És az rohadt nehéz.
Manhattan
@Clavigo: @durbincs szerint te is, ka@karma1 is, meg én is 1110 km-re lakunk. Lehet, szomszédok vagyunk? )
kokopelli
@Manhattan: sőt én is mindnyájatokkal rokon vagyok! Az idősszüléink mind
"öregpapák és öregmamamák" voltak! A Qrbincs 11,5-es IQ-jának elég ennyi is,
ha lemászik a feleségéről,az összegöngyölt egylyukas paplanjáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.