Orbán Viktor szerint bár a magyar sportos nemzet, sokan túlsúlyosak és betegesek. Ezért még tavaly májusban bejelentette, hogy mind a 174 járásban lőteret, vívótermet és lovas központot terveznek létrehozni. Időközben Lázár János a kormányinfón már 197 lőtér létrehozásáról beszélt, 27 milliárd forintért.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Orbán Viktor járjon elő jó példával fogyás témában is!
Pálinkás Pál
Ugyan már...valaki is komolyan gondolja hogy ez a fosós banda harcra oktatná az embereket,főleg hogy így szeretik őket???
Macskaszem
Sakkozás értelmesebb lenne, megmozgatná a lusta agytekervényeket és ahhoz is építhetne fedettpályás sakkarénákat csillió milliárdokból strómanlőrinc.
silber13
És ez a széthízott sivatagi rinocérosz dumál ? Ez a csúti söröshordó több, mint szánalmas! Gondolja ez az agyament, hogy a vívás majd lefogyasztja a számítógépek mellett gubbasztó túlsúlyos, pepsit iddogáló gyerekeket? Akik majd a lőtereken mozgás nélkül mozdulatlanul pufogtatnak? Röhejes!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.