A polgármester szerint jelképes összegű hozzájárulást várnak, a szegény családok viszont vagy ételt vesznek, vagy a gyerek megy hintázni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most kéne végigmenni a cigány- és szegénysoron és bekiabálni a kerítésen, hogy TI SZAVAZTÁTOK BE A HATALOMBA. A saját döntésetek volt. Lehet, hogy 5 kg krumpli volt az akkori pillanatnyi nyereség, de most itt az eredménye.
Menjetek oda és rúgjátok úgy fel, hogy a levegőben legyen ideje megszáradni. Amíg hagyjátok ezt, sőt egyre rosszabbat fog csinálni. Ezt látja a szellemi vezetőjétől, mert arra is egy ország hagyja rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A polgármester miért pályázott egy ilyen játszótérre, ha nem tudja üzemeltetni a saját költségén? Talán a lenyúlási lehetőség volt csábító?
CsipkeRózsa
@namihami: Nem rúghatják fel, mert akkor eljárnak ellenük, sőt mindenki szóban is elítéli őket, hogy milyen összeférhetetlenek, erőszakosak. A lényeg, hogy a munkalehetőség (közmunka) is a polgármestertől függ.
namihami
@CsipkeRózsa: De már nem ettől a polgitól. És az is valami, ha csekély eredménynek is mondható. Ha más nem, legalább pszichikai és erkölcsi szinten.
És (talán) nincs játszótér-adó.
tudode
Nemcsak ennek a játszótérnek a fenntartása okoz gondot a fenntartónak, az egész ország gondja lenne, ha pártunk, és kormányunk NEM CIGÁNYKODTA volna ki a HAVERI KÖRHÖZ TARTOZÓ nagyvállalkozóktól a TAO2-öt a TAO mellé, amelyek felhasználása ÁLLAMTITOKNAK minősülnek, mert személyiségi jogot sért az, hogy KIK ÉLVEZIK a POLITIKAI KALANDOR kegyet.
.
Például:
.
Sárazsadány három éve épített egy vízi központot, ami most így néz ki
444.hu/2017/09/25/sarazsadany-harom-eve-epitett-egy-vizi-kozpontot-ami-most-igy-nez-ki
.
Érdemes megtekinteni milyen módon vált semmivé 2,3 milliárd, amelyből megépíttethettek volna egy túlárazott ÓCSAI SZOCIÁLIS LAKÓTELEPHEZ hasonló fészket például
.
Sok KICSI milliárd, millió sokra megy, miközben TÖBB TÍZEZER CSALÁDOT LAKOLTATNAK KI még napjainkban is!!!
..
Meddig kell nekünk EZ A FELELŐTLEN BAGÁZS???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.