Fenyvesi Zoltán őcsényi panziójában rendszeresen nyaraltat rászoruló gyerekeket és családokat, a migránsokkal viszont kihúzta a gyufát a falubelieknél. 

Megszólalt a panziós, akit kiutált a falu a migránsok miatt

A 444.hu felkutatta szolnoki lakhelyén Fenyvesit, aki az interjúban elmondta, akkora népharag zúdult a nyakába, amikor felvetette, hogy menekülteket nyaraltatna, hogy téglával dobták be a furgonja ablakát, és a jármű hat kerekét is kiszúrták.

Falugyűlést is összehívtak a felháborodott őcsényiek, amelyről így számolt be Fenyvesi:

Nem lehetett beszélni, mert egyfolytában ordítás volt. Nem félnek, rettegnek. És kimondták azt, hogy gyűlölnek. 

A panziótulajdonos úgy látja, a helybeliek tényleg úgy gondolják, hogy egyetlen migránsból lesz hat migráns, majd tizenkettő, végül elfoglalják Őcsényt és egész Magyarországot. 

Konkrétan megfenyegettek: a fejemet el fogják választani a testemtől

- meséli Fenyvesi, aki nem érti, hogy ha szegény sorsban élő magyar és cigány gyerekeket nyaraltathat ott, mi a probléma a más országból származó emberekkel. A gyűlölködőkkel megpróbál szót érteni, ha ez nem sikerül, legfeljebb köt egy életbiztosítást.

A botrány miatt Őcsény polgármestere szerdán lemondott tisztségéről.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lehet Öcsényben olyan sok vállalkozó, aki helyi iparűzési adót fizet annak a falunak, amelyik most cseszteti.
Az általa befizetett pénzből is van a falunak csatornája (ha van?), vízvezetéke, járdája (ha van?) és a többi közszolgáltatás.
Ha ez kiesik, akkor a helyi kocsmáros kénytelen lesz emelni a pia árát, hogy pótolja a kieső bevételt. Hajrá öcsényiek, előre a stabil gödényállapot eljutására és a helyi-adó ilyeténképp történő pótlására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@namihami: Na, a piz miatt en is elvallalnam... De kozlom Veled, hogy futni nem igazan tudok, (menni se nagyon, nnna, talan jonni, azt igen, de azt is lassan), mert a jobb bokamat halo es csavarok tartjak ossze 20 eve, a balban pedig rugby jatekosoknal szokasos legkomolyabb seruleses lovagloizom-szakadasom van, ugyhogy masfel eve csak szepen setalgatni tudok. Viszont van egy mankom, amit a hosszabb utakra hasznalok, - azzal jol be lehet terelgetni a lasztit az ellenfel kapujaba, es szukseg eseten hasznos fegyver a verekedesben is...:o)))
(A fentiek megfelelnek a valosagnak...:sajnos...:o((((( )
namihami
@karma1: Mi a gondod? Én se leszek már tenyészcsődör. Egyébként is, mi a pénzre hajtunk (csak mi ki is mondjuk), nem a focitudásunk csillogtatására.
Fenti hozzáállás a magyar futbalban évtizedek óta folyik. Mi se lógnánk ki a sorból. És a mankód legalább hozna némi új színt az eddigi szürkeségbe.
namihami
@karma1: Hál'Istennek, nem volt Téged nehéz meló rávenni a jóra.
És úgy mellékesen, több kárt és vereséget mi tevékenységünk se okozna ennek a ""válogatotttnak"", mint az eddigi vezetők.
karma1
@namihami: Naaa, azert en a kis mankommal tudnek am az ellensegben nagy kart tenni,...:o)) (Na jo, ... fociilag)...:o))))
kukac50
@durbincs: Engem nem zavar ha a szomszédomba költöznek. Emberek Ők is barátsággal emberséggel kell viselkedni velük szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.