Annyira kevés a szerkesztő, hogy az eset után csak három héttel vágták ki Polgár Gézát. Csütörtökön jelentette be a Tv2 sajtóosztálya, hogy a csatorna Hírigazgatósága etikai összeférhetetlenség miatt felmondott a Tények egyik riporterének. Polgár Géza valójában egy három héttel ezelőtti történet miatt menesztették. A 24.hu szerint akkor az utolsó pillanatban vett észre egy hibát az egyik riportban, amit szeretett volna még kijavítani, de Kiss András felelős szerkesztő nem engedélyezte a korrekciót, mert a Tények első bejátszásáról volt szó, és korábban már előfordult, hogy annak cseréje miatt összeomlott az adáslebonyolító-rendszer. Polgár a kifogást nem fogadta el, és olyan emailt írt kollégáinak, amiben többek közt szerepeltek "a hitlerjugend, a szalonnáci és a Fidesz-konyha kifejezések. " A riporter azt hitte, hogy azonnal kirúgják, de az csak három héttel később történt meg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eleg komoly problemai lehetnek a vajnapapinak... A farka meg a TV-je se all fol rendesen,... Ez igy nem fog hosszan menni...:o(( Micsoda borzalmakat kell atelnie, meg embereket sem rughat ki azonnal, ahogy a hibat elkovetik.
Meg a radiojaban is el kel viselnie Sebestyen Bali odamondogatasait, mert ot sem tudja kivel helyettesiteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.