Mit tehet a baloddal a Fidesz-KDNP politikájából kiábrándult, ám annak adópolitikája által kedvező helyzetbe hozott középosztállyal? Mit ajánlhat ennek a középosztálynak, az ebbe tartozó embereknek? Létrejöhet-e valamiféle egyezség a baloldal és a hazai (nem Orbán-hívő) középosztály között?

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak félve jegyzem meg, hogy - túl a jelzett szóhasználati problémán - a megcélzott "statisztikailag a 8. jövedelmi decilis tetejétől a 10. aljáig találhatóak" is félrement.
Ettől függetlenül már csak megszokásból is - pont így működött a szocializmusban a kádári legvidámabb barakk is - nem zárható ki, hogy némi undorral (persze nem maguk hanem a többiek felé), de a zsebük felé szavaznak!
1magyar
Bolond lenne a gazdag többet fizetni ha nincs sávos adórendszer.A pénzét meg nem az ország fejlődésére teszi a bankba, gyűjtögeti.
papa.49
Középosztály már nincs, vannak a gazdagok kb. 1 millióan, kisebb, nagyobb mértékben gazdagok, és vannak a szegények, a családosok akiknek mondjuk egy pár cipő megvétele a gyermek számára már komoly beruházás !!! A még szegényebb legalsó réteg akiknek napi gond a sakkozás a számlákkal, és a bevásárlással, esetleg a gyógyszer megvásárlása !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.