Nem tudják már követni az MSZP ingadozásait, ezért önálló listát indít a DK a jövő évi választásokon – írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc. A pártelnök úgy fogalmaz: a szocialisták változtatásai sok esetben nem találkozik a DK véleményével, és szerintük ellentétes a demokratikus ellenzék és a remélt új köztársaság érdekeivel. Gyurcsányék ezért kiszállnak a közös listáról folytatott vitából, amely, mint fogalmaz: „kilenc hónap alatt odáig sem jutott, hogy akár egyetlen hivatalos tárgyalás lett volna az ellenzéki pártok között”. A párt elnöksége koordinált egyéni jelöltállítást javasol és önálló listát állít a 2018-as választásra. „A párt listáját én fogom vezetni” – írta Gyurcsány Ferenc. Az egyéni jelöltekről azonban továbbra is hajlandó egyezkedni a DK. Szerintük a győzelem előfeltétele, hogy az egyéni választókörzetekben egy demokratikus ellenzéki jelölt álljon a Fidesz jelöltjével szemben.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A DK elment az utolsó előtti percig. Az az idő eljött, hát dönteni kellett!
Manhattan
A DK elment az utolsó előtti percig. Az az idő eljött, hát dönteni kellett!
Béla333
Akkor most minden DK-ra adott szavazat az elvesztegetett szavazat lesz?
Hiszen ha be sem kerülnek...
Manhattan
@Béla333: Te inkább aggódjál a senkivel össze nem fogó LMP-s (a fidesz segítette őket anno a parlamentbe, s ezt nyilván nem ingyen tették) szélfútta Bettikéért, akit Schiffer hátulról... irányít!
Béla333
@Manhattan: 20.20
Az érvelésed a hétvégi kongresszusuk után hazugság!
Hiszen összefognak pl. a Gémesi féle csapattal!
Hogy ki segített kit és mihez, azt meg talán bizonyíthatnád bármivel! Legalább olyan szinten, mint ahogy Gyurcsány elkottyintotta a Figyelőben cca. 1 éve, hogy a miniszterelnöksége idején a Fidesszel 2/3-1/3 arányban a pártpénztárnokok elosztották lopott közpénzeket!
Vagy azt Gyurcsányéknak lehetett?
Aljas kis megjegyzéseddel az LMP miniszterelnökéről meg a DK-sok mocskos fantáziáját és a mély sötétségét mutatod csak meg!
Ugyanis ugyanennyi erővel én is megkérdezhetném, hogy Vadait ki terelgeti hátulról?
Talán csak nem a Feri? (Na ez ugyanolyan szemét kis megjegyzés, mint a tied!)
Béla333
@Manhattan: 20.30
Természetesen Szél Bernadett természetesen csak miniszterelnök jelölt, de remélem 2018 tavaszán miniszterelnök lesz!
JAJMÁR
Mennyivel jobb lett volna, ha így kezdik?
Kár az elveszett időért.
Fölösleges összefogásban reménykedni, olyan mély árkokat ástak, hogy nics az a híd...
Az Lmp teszi jól, hogy csak teszi a dolgát! Ők jutnak majd legtovább! Meg a Jobbik sajnos, de ugyanezért. Teszik amit kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.