Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn bejelentette, hogy megállapodtak a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel – írja a HVG.

Gyurcsány Obama kampánytanácsadóival indul neki 2018-nak
Fotó: Soós Lajos/MTI

Az STG havi tízezer euróért segít kialakítani a DK kampánystratégiáját, illetve tanácsokkal látják el a pártot a kampány során.

A cég vezetőit felsorolva megemlítette Julianna Smootot, az Obama alapítvány (Obama Foundation) igazgatótanácsának tagját, Barack Obama egykori amerikai elnök volt kampányfőnök-helyettesét, Paul Tewes-t, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezőjét, illetve a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetőjét valamint Dan Kanninen politikai elemzőt, aki több úgynevezett csatatér-államban vezette az Obama-kampányokat.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem semmi! Gyurcsány nem kispályás játékos! Ha az MSZP egy része állítólag a fidesszel van, akkor meg neki kell felvenni a "harcot". Igazából mindegy kinek, csak váltsák le a maffiózókat!!!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem inkább valami csoda-tévővel kellene? Annak nagyobb a reménye! =))
Jozefina
Nem semmi! Gyurcsány nem kispályás játékos! Ha az MSZP egy része állítólag a fidesszel van, akkor meg neki kell felvenni a "harcot". Igazából mindegy kinek, csak váltsák le a maffiózókat!!!?
iluminati
@Jozefina: Már nem bízom Cyurcsányban és el is veszítette a bizalmam...emlékszem,mikor hatalomra jutott,... mondta..."Akinek nem tetszik el lehet innen menni"...nos sokan el is mentek... Mikor egy angliai szakszervezett felhívta figyelmét, hogy nézzen oda a kivándorló magyarokra mert sorra kihasználják őket a saját honfitársai, a válasza..." Minek mentek ki" egy felelős miniszter nem mond ilyet...Én azóta nem tudom elviselni ezt az embert mert jómagam is kint voltam akkoriban...Láttam összeomló fiatalokat...elkeseredett középkorúakat...
Az egész magyar választás és ellenzéki kérdés inkább hasonlít bandák harcára.
karma1
@iluminati: Ne emeld ki ezt a ondatat, mert ezt NEM az atlagemberekre mondta, hanem Demjan Sandornak, aki elkezdett hepciaskodni, hogy Szlovakiaban milyen jo az adorendszer... NEKI mondta Gyurcsany, hogy jo, akkor el lehet menni innen , lehet vinni a vallalkozasokat oda, ott adozni, de nezzek meg a nyugdijrendszert. (Mert akkor a szlovak rendszer meg nagyon rossz volt. Mara nem az).
Macskaszem
@iluminati: Orbán nem mondja, hogy el lehet menni, de éppen őmiatta mégis sokaknak van mehetnékje innen.
iluminati
@Macskaszem: Igaz köztük nekem is...Nem csak szóval de tettekel is lehet beszélni...
iluminati
@karma1: Ezt a részét nem ismerem igazad lehet...Egy országot csak úgy lehet irányitani ha megtaláljuk az ellenzékkel is a hangot...Amit a fidesz akkor cselekedett azt minősíteni nem lehet...Hisztis elmebeteg viselkedés volt...nem arra játszottak,hogy az országot ki szedjék a gödőrből...és az embereknek jobb élhetőbb világot alkosson...
karma1
@iluminati: 09.21-re: Tudod, mi nagyon egy oldalon allunk, de most ezzel a hsz-del nem igazan ertek egyet. Ha valaki elhagyja a hazajat, az tudja, vallalja az elore nem lathato nehezsegeket, - ne haragudj, de ezert en egyaltalan nem hibaztatom GYurcsanyt - de orbannak sem hanytorgatnam ezt fol (pedig szivbol utalom), mert aki elmegy otthonrol, az szakit MINDENNEL, ami az anyaorszagaval kapcsolatos. Csak akkor lephetnel fel kovetelesekkel - szerintem - a magyar allammal szemben, ha peldaul a hatra hagyott csaladodat miattad vegzalna az otthoni hatalom. (Megtettek ezt 56 utan eppen eleget).
Fradigege
Havi 10 ezer euro megy a levesbe. Van ott is lóvé dögivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.