Igaz, sok köszönet nem volt benne: a Fidesz milliárdos csalással összefüggésbe hozott képviselője továbbra is menekül a sajtó elől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Farkas Flórián, a cigányság magaslese és világítótornya a mélysötét éjszakában. Nem volt egyszerű, de végül csak sikerült tető alá hozni az emberi görénység nem éppen ideáltipikus állapotának Csomolungmáját ostromló interjút a magyarországi cigányság Rogán Antaljával. Aki hosszú hónapok óta menekül a nyilvánosság és a sajtó elől. Aki nem más, mint egy bivalyerős versenyben minden idők egyik legsunyibb, legaljasabb fideszes gazembere, a
Lungo Drom elnöke, a kormány által hímestojásként kezelt és óvott köztörvényes bűnöző, a
cigányság felzárkóztatásának elsőszámú kerékkötője, az általános iskolai tanulmányait 20
évesen befejező börtöntöltelék. A Fidesz mostanig agyalt azon, hogy mit lépjen. Akárcsak Rogán esetében. És léptek. Állj ki, tagadj mindent, és önérzetes szűzkurvaként játszd el a hattyú halálát. Két hét múlva majd úgyis elfelejtik. Nem számít, hogy milliárdokat kell visszafizetned, hogy mi bíztunk meg a lopással, hogy nekünk csorog vissza, mártírkodj, kiálts méltatlan támadást, és megzabálják ezt is, mint a helikoptert. Még a végén meg is sajnálnak. Ez ma a Fidesz legfőbb politikája a korrupció mellett. Minden kritikára, jogos számonkérésre ez a válasz. Köztörvényes bűnözők, emberi szemétkupacok érzékeny mimózalelkekként szipognak a mikrofonállványok előtt. És működik. Mert az elhülyült, önérvényesítő képességét a napi propagandával tompító társadalom életben tartja a Farkas Flóriánokat. Akik miatt valóban egy egész közösséget bélyegeznek meg. Amelynek esélye nincs és a következő évszázadban se igen lesz kimászni a mocsokból. Mert a nemzeti kormányzatnak elemi érdeke megvédeni a díszcigányát. A magyarokból, cigányokból egyaránt hülyét csináló, iskolázatlan, erkölcstelen taplót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Az ő tiszteletdíját nem vonta le Kövér Laca, a díszcigánnyal osztozkodtak az elsíbolt milliárdokon.
Kookas
@Eladott Ország: ez nem a flóri esetleg ha fekete lenne.
Eladott Ország
@Kookas: fotozok.hu/mutat.php?kep=40386
Küldöm a fekete fejű "Flóri" változatot. Equus1-nek csak az ikonja miatt küldtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.