Miközben a sajtó azt fejtegeti, hogy az „Operation Lattmann” mögött az MSZP-ben megbúvó „fideszes téglák” és látens gyurcsányisták alkalmi koalícióját kormányközeli kezek is egyengették, a Fidesz most mégis az MSZP-t jelöli ki ellenefelének, amikor az MSZP frakcióvezetőjét hívja ki vitára? Talán nem vették észre, hogy az MSZP 10 százalék alá esett támogatottságának további durva – lényegében a megszűnés küszöbére jutást jelentő – bezuhanása várható az elmúlt bő hét Botka visszalépésével végződő zajos eseményei után? Dehogynem vették észre, éppen azért csinálják. A Fidesznek ugyanis az áll érdekében, hogy az MSZP és a DK még jó ideig amortizálja egymást (és az már teljesen mindegy, hogy a végén összefognak-e, hiteltelenítve minden korábbi csörtéjüket vagy inkább külön indulnak egymás szavazóira hajtva egyszersmint megosztva azokat). A Fidesznek ugyanis nem az volt a célja, hogy kinyírja az MSZP-t, hanem az, hogy megemelje Gyurcsányt. De ne annyira, hogy egyszerűsödjön a képlet. Az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A DK erősödése – amely Gyurcsány „üvegplafon” Ferenc miatt limitált – még kedvez is a Fidesznek, a Jobbik vagy az LMP megtáltosodása viszont a Fidesz hatalmon maradásának támaszának, az úgy nevezett centrális erőtérnek a megbomlását jelentheti. A jelenlegi választási rendszert a Fidesz az akkor aktuális erőviszonyokhoz szabta, ha azok radikálisan megváltoznak, akkor akár a vesztét is jelentheti a NER-nek. "

Húzzuk keresztül a Fidesz számítását: támogassuk az LMP-t minél többen!
peterkelemen
Szegények nyomorából gazdagodnak. Orbánék közönséges férgek, akik kínhalált érdemelnének.
Eriksson
A fidesznek már csak azért sem érdeke az MSZP bukása, mert a hoppon maradt szavazók esetleg potenciális ellenfél mellé csatlakoznának. Megbomlana a politikai egyensúly amely a fideszt életben tartja.
tudode
Annak a levét issza az ország a Világgazdaság 2010. 06. 14. 18:25 cikke tanúsága szerint IS, hogy Orbán Viktor ŐFŐMÉLTÓSÁGA úgy kezdte második turnusát, miközben az ELLENZÉK ott meresztette a nemi szervét, hogy
.
---- Kivették az alkotmányból a Horn Gyula négyötödös szabályát
www.vg.hu/kozelet/politika/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
.
Rafinált módon, hasonlóan már az átkosban elkezdett HADICSELLEL végig vitte a lököm, bököm akaratát a NEMZETET DARABJAIRA SZEDŐ.
.
Megtehette, mert az ELLENZÉK nem kiáltott SOS.t az állampolgárok felé, ELŐRELÁTHATÓAN, hogy ez LESZ AZ ORSZÁG VESZTE ennek a BALSORS RONTÓNAK A KEZÉBEN.
.
Orbitális sokba, nyomorúságba fog kerülni az országnak Orbán illiberális izéjének a megváltoztatása olyan módon, hogy Orbanisztán RENDSZERÉT KELL MEGVÁLTOZTATNI annak, aki ELNYERI majd, ha a HADICSELEKKEL élő, (visszaélő) G-orbán BELÖVI AZ UTOLSÓ ÖNGÓLJÁT!!!
Eriksson
@tudode: Ebből is - amit írsz - látható, hogy minden döntés a politikusok pillanatnyi magán érdeke szerint történik. A köz érdeke a legutolsó.
Ők tojnak a fejünkre, mi még lökdösődünk is a kedvükért, hogy melyikükre is szavazzunk.
Én kiszálltam a birkanyájból, engem nem fognak kényük - kedvük szerint terelgetni, pillanatnyi hangulatuk szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.