A napokban Budapesten kezdik meg a kormány nemzeti konzultációs kérdőíveinek terjesztését, és a hónap végéig az ország minden településen megkapják azokat a címzettek - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő a köztévében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbán nem is sejti hogy egyszer még le fogják Sorosozni. Amikor a bíróság várójába kiszóllnak Orbán vádlottnak, hogy menjen be mert most ő a soros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Orbán nem is sejti hogy egyszer még le fogják Sorosozni. Amikor a bíróság várójába kiszóllnak Orbán vádlottnak, hogy menjen be mert most ő a soros.
a helység kalapácsa
Ha nem látom az arcképet, azt hittem volna, hogy orbánról van szó:

"zárta beszédét az időutazó Johnson, akit az állapota miatt inkább kórházba vittek, ahol azonban nem akart sem az orvosokkal, sem a nővérekkel tárgyalni, csak az Egyesült Államok elnökével lett volna hajlandó beszélni."

24.hu/elet-stilus/2017/10/06/elvittek-a-rendorok-a-ferfit-aki-azt-allitotta-hogy-2048-bol-jott-es-fontos-uzentet-hozott-a-jovobol/

Jobb helyeken elviszik az ilyeneket a rendőrök, itt meg védik az Elfajzottat.
RonaGyuri
Nem csak propaganda fogás

Közben a csókosok még degeszre is keresik magukat

Az index.hu számol be róla, hogy „Egy órán belül 81 alkalommal szavazott a legújabb Nemzeti Konzultáció honalapján a Hír TV riportere – derült ki a Célpont péntek esti adásából. ”.
Nos túl azon az apróságon, hogy a biztonsági elemek nem véletlenül hiányoznak – gondoljunk bele, hogy a határon-túli szavaztatás is hogy megy -, hisz így „arra is lehetőséget ad, hogy bárki nevében kitöltsük a nemzeti konzultációt. Akár a teljes rokonság, szomszédság, vagy az aranyhörcsöge nevében is szavazhat, akinek ehhez támad kedve.”, van itt érdekesség is.
Igen tetszenek figyelni a cikkben implicit benne van, hogy ismét egy új rendszert csináltattak! =))
eszegfu
@anka: @Mirabilis: @Nessy: @quadrocopter: Ne dobjátok ki a kukába! Nagyon jó ötletet irt egy másik cikknél Lámpaláz! Küldje mindenki vissza bármelyik ellenzéki pártnak, igy legalább valamennyire látni lehetne valójában mennyien is küldhették vissza. Én biztos ezt fogom tenni.
anka
- ok..., én is olvastam és igaza van! - megbukna a hazugságuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.