Szinte a biztos halált jelentette annak a rendőröket szállító busznak az elejében ülni, ami az M5-ös autópályán belerohant egy előtte álló kamionba – írja a blikk.hu.

Mint arról beszámoltunk, két tehergépkocsi és egy rendőröket szállító autóbusz ütközött össze hétfő délelőtt az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a 87-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon.

Kisgyermekes családja volt az M5-ösön meghalt rendőr őrmesternek

Németh Gergely rendőr őrmester. Fotó: police.hu

Két emberen már nem tudtak segíteni, ők a helyszínen meghaltak. Három embert súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak Budapestre, a Honvédkórházba, 13 könnyű sérültet pedig a kecskeméti kórházba vittek.

A járaton több mint egy tucat egyenruhás utazott. A brutális balesetben a busz eleje szinte felismerhetetlenségig szétroncsolódott, az ott ülő sofőrnek esélye sem volt a túlélésre. Rajta kívül Német Gergely törzszászlós is életét vesztette. Ő egy egy év körüli gyermeket hagyott hátra – írja a bulvárlap.

Kisgyermekes családja volt az M5-ösön meghalt rendőr őrmesternek

Összeroncsolódott kamion és autóbusz 2017. október 9-én az M5-ös autópályán, Kecskemétnél, ahol két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak. MTI Fotó: Donka Ferenc

Az egyik legsúlyosabb sérült egy rendőrnő, aki lábsérüléseket szerzett. A zsaruk a Miskolci Készenléti Rendőrség tagjai voltak, éjszakai szolgálatból indultak haza. Két rendőr életéért még lapzártánkban is küzdöttek. Az elhunyt járőrről sokan megemlékeztek, elmondták, hogy a zsaru minden álma a rendőrség volt.

(blikk.hu)

Címlapkép: MTI/Donka Ferenc

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Élőszőr is ..! Részvétem a balesetben elhunytaknak és minden sérültnek és kárt szenvedőnek ! DE ! Az ok,véleményem szerint már elsőre ismert lehet sokszor...! De ezt nemkívánatos megírni ,ha úgy gondolják egyesek és talán majd..! De azért a képeket "elnézegetve" és főleg a helyszínen, már sok minden kiderülhet... ! És vannak olyanok,akik láttak sok mindent és tudnak beszélni ! A "szokásos" maszlag duma ,meg nem mérvadó! Nekem is van véleményem...,de nem írom le...!
F_Viktor
@maci0427: Miert titkolozol?
En azt gondolom, hogy tipikus rafutasos baleset volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.