Tóth Bertalan bejelentette, hogy az MSZP bojkottot hirdet: nem fog vitanapot kezdeményezni, nem fordul az Alkotmánybírósághoz, nem vesznek részt ötpárti egyeztetéseken. Volner János szerint az MSZP ezzel elárulta a baloldalt, és kíváncsi arra, ezért mennyi pénzt kaphattak a Fidesztől. .. ... .. ... ................. ...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Kollaboráns korrupt gecik. Összenő ami összetartozik.
karma1
Az utobbi ket hetben az mszp cselekedetei, nyilatkozatai annyira zavarbaejtoek, hogy arra nem is lehet mit mondani.
a helység kalapácsa
Akkor most beszéljünk a Jobbikról.
Az mszp-sek, a dk-sok, az lmp-sek, és az összes többi ilyen-olyan ellenzéki párt vezetői, tagjai, valamint a kormánypárti fidesz-kdnp közül SOHA senki nem zsidózik, cigányozik, migránsozik?

"Az vesse a Jobbikra az első követ..."

Azt mondják, hogy a Jobbikkal ne.
AKKOR MARADJON A FIDESZ - TE BAROMARCÚ ÁLKERESZTÉNY, ÁLDEMOKRAT???!!!

Az álkeresztények és az áldemokraták ugyanazt gondolják, mint amit a Jobbik kimond - csak ők képmutatóként nem mondják ki.

Inkább a fidesz?

SOHA TÖBBÉ NEM JÖVÖK IDE VISSZA - ÉS MÁR A BALATONRA IS SZAROK NAGY ÍVBEN !!!
simmering73
Pontosan annyit, hogy a következő négy évben is tolják a fidesz szekerét. Szükségük van egymásra. A fidesznek a látszat demokráciáért, az mszp-nek pedig a júdás pénzért.
Hellcat
Jó lenne ha ezek most már nem lennének tényezők...komplett hülyék ezek bazdmeg ha nem jöttek rá 7 év alatt, hogy bojkottal nem érnek el szart se.
peterkelemen
Ide nem választások kellenének hanem a népnek kellene megindulni és eltaposni ezeket is Orbánékkal együtt. Börtönbe vagy még jobb ha a lámpavasra az összes gecivel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.