A színésznő az egyre nagyobb nyomás miatt nem titkolózik tovább, nevén nevezte egykori zaklatóját.

Sárosdi Lilla elárulta zaklatója nevét
Kép forrása: Youtube

Sárosdi Lilla néhány napja állt ki a nyilvánosság elé egy üggyel, mely szerint 20 évvel ezelőtt őt is orális szexre akarta rávenni egy színházigazgató egy fehér BMW-ben.

A színésznő most úgy érezte, muszáj megneveznie az illetőt. Állítása szerint Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója, rendező és egyetemi tanár volt az a személy, aki zaklatta.

Nem akarja lejáratni a szakmáját, de rengeteg olyan színésznőt ismer, akik hasonló helyzetben vannak, és talán bátorítást nyújt nekik ez a videó.

„Büszke vagyok a szakmámra. De nagyon sok színésznő él nehéz történetekkel, súlyos titkokkal, amiket nem mernek elmondani, mert félnek. Félnek attól, hogy kiközösítik őket, hogy nem kapnak munkát. Hogy nem veszik őket komolyan, hogy nincs hova fordulniuk. És nemcsak a színház és a film területén, hanem mindenhol. És nemcsak a nők esetében, hanem a férfiak esetében is”

- mondta Sárosdi.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
"...akarta rávenni..."
Kérdéseim van:
1-megtörtént a pippantás?
2-ha nem, akkor érte valamilyen hátrány ebből kifolyólag?
Engem is megalázta, habár nem szexuálisan, hanem munkával és fizetéssel. Elég erős a gyűlöletem. A felcsúti zsírmore már nem ember számomra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nemkati: Én így éltem, de tudom azt is ,,egy őskövület,, vagyok ...
nemkati
@Eriksson: nem egészen. Ez egy olyan közügy, ami nem csak a színházi világban, nem csak a sportban, hanem az ėlet sok teruletėn rendszeresek. A munkahelyeken egészen gyakori. Ezt kellene már végre abbafejezni!!
nemkati
@papa.49: dehogy vagy oskovulet! Nem is hiszed, egy nőnek micsodA jó érzés, ha egy férfi tisztelettel bánik vele! Ha a pasik felfognák ezt, már fėlig nyert ügyük lenne.
Kipurcant a gépem, egy kölcsön tableten küzdök, azért írok összevissza.
papa.49
@nemkati: Kösz...
Dehogy írsz össze,vissza jók a meglátásaid és ezt nem azért mondom hogy hízelegjek neked ...
Jozefina
"akarta" kényszeríteni!!!??? lehet, hogy az a baja a hölgynek, hogy csak "akarta"??? 20 év után ilyen baromsággal elő állni nem normális dolog!!!
havasigyopár
@Jozefina: 20 évig titkolta, rágódott rajta, úgy hogy mély sebeket hagyott benne.lehet, hogy neked "baromság", de akkor egy fiatal lányt ez sokkolhat. Akivel ilyesmi történik, sok mindent elfelejt az élete során, de ezt nem! Itt volt az úszóedző Kiss ügye. Tagadta, tagadta, aztán bevallotta és bocsánatot kért. Ilyet egy nő nem talál ki. Soha nem mondta volna, ha nem lenne igaz. Lehet, hogy majd mások is megszólalnak. Csak ki kell várni. Ne ítélkezzél, ha nem tudod mi az igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.