A debreceni Halász Jánossal az élen. A Soros György elleni harcról a disznó feldolgozása közben sem feledkeztek meg egyesek a békéscsabai kolbászfesztiválon. A debreceni Halász János, a parlamenti Fidesz frakció szóvivője, helyettes vezetője a Kitöltők csapatát erősítette, amely annyira komolyan vette a küldetését, hogy még Soros-terves kötényeket és pólókat is legyártattak.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lesz még lejjebb a kampány alatt? Remélem a legközelebbi csípős kolbászt a boltban nem a Soros tervbe csomagolják. Ugyanis miután az nincs, csak a markomba nyomnák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lesz még lejjebb a kampány alatt? Remélem a legközelebbi csípős kolbászt a boltban nem a Soros tervbe csomagolják. Ugyanis miután az nincs, csak a markomba nyomnák.
namihami
@Nessy: Méghogy nincs Soros-terv? Kérdezd meg a Terroristák Háza előtt csápolókat. Még idézni is tudnának belőle. Az Istenük azt mondta, hogy van, akkor van. Egy Isten sose tévedhet.
A szomszédom (szerencsére nem közvetlen) már látta is írásban. És a papok is azt mondják. Személyesen ismerek olyan HÍVŐt (nem vallásost, mert az más) , aki azért nem megy a templomba, mert a pap által nyomott agitáció neki is sok.
Nessy
@namihami: Tudod,amikor harmadszor mondtam, hogy csöpög a csap, Életempárja mondta: a hülyéknek kétszer kell mindent elmondani, a komplett hülyéknek háromszor, nekem elég egyszer! ( ja, a csap még napokig csöpögött, aztán 10 perc alatt megcsinálta.)
Lehet, hogy a fidesz hívőknek naponta háromszor!
magyarbakancs
Az emberi hülyeség határtalan és végtelen.
namihami
@Nessy: Csak az egészséges lustaság (csap, ajtónyikorgás elhárítása, szemét-flakon kivitele, mert azért nekem is van ""életem megszépítője"") és az ország egyik felének a másik fele és a fél világ ellen való gyűlöletkeltés között nagy a különbség. És az állandó hitterjesztésnek mára beérett a gyümölcse.
Tizenöt-húsz éve röhögtünk volna azon a felvetésen is, hogy ""vérnyuggerek"" esernyővel, savasüveggel mennének neki annak, aki az Istenükre csak csúnyán ránézni mer. Mára ez vérvalósággá érett. És ez nagyban köszönhető a média állandó áldásos tevékenységének.
Az a szegény falusi mami, aki állandóan azt hallja, hogy minket mindenki üldöz, az egy idő után el is fogja hinni. Tökéletes göbbelsi effektus, mert azért a fiúk tudnak tanulni is, ha az érdekük azt kívánja.
Nessy
@namihami: Így igaz! És ez a különbség egyre nagyobb lesz! Most már azt várom, mikor alapít új egyházat, és lesz annak a pápája! Akkor aztán át lehet írni a Bibliát is, melyben Orbán megteremté a világot, benne a fideszhívőket, majd jött a gonosz Soros, és fekínálta nékik a tudás gyümölcsét. Kik abból ettek, ki lettek űzve Orbanisztánból mindörökre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.