Ötvenhattól Őcsényig. Nem is ávós halottat, hanem Asztalos János hadtáptiszt holttestét posztolta a Kapitány. Ünnepel a magyar politika.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Érdemes elolvasni az egész levelet, nagyon értelmes, tanulságos!
"Egyúttal felidézem, hogy ön mi mindenen görcsöl. Igen, október 21-én feltettem a facebook oldalamra valaki más bejegyzését, amely egy képet is közöl, amint Jankó Piroska leköpi Asztalos János honvéd ezredes akkor már élettelenül felfüggesztett testét. Igen, az ‘ünnepet’ idézőjelbe tettem, mert hogy az ilyesmi nem lehet ‘ünnep’ tárgya. Ha ön ezt és a hasonló atrocitásokat mégis meg kívánná ünnepelni, hát lelke rajta!Bár egyikünk sem történész, azért az minimális műveltséggel jól tudható, hogy az 1956 október 28-án létrejött és betartott magyar-szovjet tűzszüneti egyezmény értelmében semmi ok nem volt további csatákra. Nagy Imre miniszterelnök sem adott utasítást saját pártjának bármely székháza megtámadására, ellenkezőleg, október 30-án Nagy Imre akkori pártja és kormánya akaratára volt a Köztársaság téri pártház védelmében Asztalos János honvéd ezredes. Ha ön úgy látja, hogy a Nagy Imre pártja és kormánya védelmében fellépő honvédek elleni fegyveres pogrom helytálló, és a forradalom értékei közé tartozik, akkor ön nincs magánál."
...
"Természetesen azt is érzékelem, hogy az ön főnöke, Orbán Viktor helyén valónak gondolja a minapi őcsényi kvázi-pogrom esetét is, ami egyébként abszurd egy egykori bányavállalati állampárttitkár fiától, aki egyúttal KISZ-titkár is volt. Mégis, az emberség és a humanitás minimumát elvárva felszólítom Önt, hogy haladéktalanul fejezze be ’56 áldozatainak megcsúfolását!

Legyen béke és megnyugvás!"
Csizmás Kond
Az, hogy Szanyi egy elmeháborodott már mindenki tudja de ez amit ír " Megerősítem:
Ünnepeljük a szabadságért, valamint a szocializmusért kiálló embereket, azaz ‘56 tényleges hőseit."...na ez egy förtelmesen pofátlan kijelentés
'56 tulajdonképpen a kommunista zsarnokság elleni forradalom volt amit a Szanyi-féle pribékek szovjet társaik segítségével vérbe fojtottak.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 16:32
Te sem tudod jól a történelmet, de nem nyitok veled vitát, mert én meg végtelenül utálom a történelmet, mint (ál)tudományt!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...ha valamit jobban tudsz nyugodtan írd le.
bencemacska
@Csizmás Kond: Legyen elég annyi:
A történelmet mindig utólag írják. A rendszerváltozást követően természetesen a győztesek. A következő változáskor átírják. Sohasem tudod, hogy veled melyik variációt ismertetik meg!

Miután én már elég idős vagyok, nagyon sok mindent átéltem Utána megtaníttatták velem több verzióban ugyanazt. Sok esetben homlokegyenest ellenkezően, mint amit én - természetesen csak kicsiben, helyileg láttam.
Ezért én már egyetlen verzióra sem tudom azt mondani: így volt, így igaz!
Ezért mindig visszatérek a 2x2=4 igazságához, és ott is maradok!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...és mit gondolsz én ma születtem mint a rókagomba ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.