Marton László a korábbi állításával ellentétben úgy tűnik még sem pereli be Sárosdi Lillát, a színésznőt, aki először állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a rendező szexuálisan zaklatta őt.

Marton László elállt attól, hogy beperelje Sárosdi Lillát

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

Amikor még Sárosdi volt az egyetlen, aki előállt a történetével, a Vígszínház korábbi főrendezője még azt mondta, hogy semmi sem igaz abból, amit a színésznő állít és úgy fogalmazott, hogy minden lehetséges eszközzel szembeszáll a váddal.

A Független Hírügynökség információi szerint feltehetően ügyvédje, Bánáti János tanácsára nem fordul bírósághoz. Mivel már 8-an vádolják ugyanezzel Martont, feltételezhetően akkor sem hozna sok pozitívumot egy ilyen pereskedés a rendezőnek, ha a hölgyek nem is tudnák bizonyítani vádaikat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha valaki zaklat egy nőt miért érzi, hogy megúszhatja? Miért gondolja, hogy nem derül ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@RonaGyuri: Lehet, hogy egyszerre van jelen ez is, az is, ki mit élvez.
Eladott Ország
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
papa.49
Ez már olyan mint a kabát lopás esete ebből kimászni nem tud a rendező, mondjuk neki tudni kell az igazságot, ha sáros akkor minek hánykolódott az elején !!!
csipetke
Azért jó,hogy 1-1 ilyen dolog napvilágra kerül,mert a Martonhoz hasonló "nagyhatalmú sündisznócskák" mielőtt ilyesmire vetemednének,talán megállítja őket a gondolat,hogy hátha ugyanúgy járnak,mint Marton,és inkább nem próbálkoznak.
moareka
@csipetke: Aki ilyesmire vetemedik, soha nem áll le, vagy csak éppen most, mivel ez napirenden van, aztán elfelejtődik és megy az élet tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.