A rendező felfüggeszti oktatói munkáját szexuális zaklatási ügye miatt. Az intézmény diákjai korábban aláírásgyűjtést indítottak a rendező ellen, akiről Sárosdi Lilla színésznő azt mondta: 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Alinda című műsorunkban közben két újabb nő jelentkezett, akik azt állították, hogy Marton László molesztálta őket, egyikükkel két éve történt az eset. Ő azt állítja: a rendező különórákon fogdosta. – Nem volt semmi komolyabb, ezek csak a tapizások. A második próbára úgy mentem oda, hogy nem bírom tovább, ez megalázó, ez undorító. És rákérdeztem, hogy többet is akar-e tőlem, és erre az volt a válasz, hogy ezt nem gondolom rosszul. És erre én elsírtam magam tehetetlenségembe, hogy összeomlott bennem egy egész világ, amire egész életemben készültem. És a sebezhetőségemet kihasználva volt arca azt mondani, hogy mennyire szép vagyok, amikor sírok. És akkor ő mondta, hogy akkor nem kell többet találkoznunk, ha így nem megy, és én mondtam, hogy persze,...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tessek mondani, ha mar vadaskodni teccik Marton Laszlo ellen, legalabb valahogy hivjak??? Van valami neve? Mert Sarosdi Lilla legalabb a nevet adta.
Vagy csak egy serelmet tetszik most igy kielni, hogy a rendezo nem talalta megfelelonek az on munkassagat?
Melyik az igazi???Sarosdi egy hete jott elo a vadaskodasaval, csutortokon neven is nevezte ot, arra hivatkozva, hogy o tobbektol is hallott hasonlot.
Akkor most on a tobbek kozul valo???
Vagy vallalja nevvel, vagy sehogy, mert azert emberek buntetojogi felelossegerol van szo...
division
@karma1: Emlékszel még a pedofíliával megvádolt úszó edzőre? Gyerekcsíny volt, vagy netalán valami sérelem megtorlása? Ami tény hogy ártatlanul tettek tönkre egy embert. Nem tudom mi értelme van most ennek az egésznek, 20 éves esetekkel jönni elő...Bárki rámondhatja majd valakire akit utál hogy molesztálta egykoron? Nonszensz ez az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.