Felfüggesztették az Echo TV három munkatárásnak belépési lehetőségét az Országház és az Országgyűlés Irodaházának helyiségeibe – tájékoztatta az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán az MTI-t.

Kitiltották az Echo TV munkatársait a parlamentből
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Közölték: az Echo TV stábja többször és szándékosan figyelmen kívül hagyta a sajtótudósítás rendjére vonatkozó házelnöki rendelkezés előírásait azzal, hogy az Országgyűlés Irodaházának folyosóin és éttermében a sajtónak nem engedélyezett területen forgatott, "zavarva az országgyűlési frakciók és az Országgyűlés Hivatalának munkáját".

Minden alkalommal jelezték nekik, hogy súlyosan megsértik a vonatkozó előírásokat, és felszólították őket a tevékenység befejezésére – tette hozzá az Országgyűlés Sajtóirodája.

Belépésüket az őszi ülésszak végéig függesztették fel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Echo Tv, mint médium-szinvonal, inkább a magyar tájékoztatás posványa, de...
Nehogy már kérdéseket tehessenek fel szegény honatyáinknak és honanyáinknak, akiknek futva kelljen a válaszok helyett menekülniük. Mégis, ki hallott már olyan esetről, hogy a mi általunk (igen jól) fizetett ""szolgáknak"" kérdésekre kelljen felelni? Még a végén sikerül olyan szintű feleleteket adni, ami az ők és pártjuk szellemi nívóját ugyan tökéletesen fedi, de aztán a fél ország röhög rajtuk. Eklatáns példa erre mondjuk a Kupaklala, vagy a Bírkózósziszi. Az eddigi kérdezhetőségüknek még a lehetőségét is kell, kellene kiküszöbölni. És nem csak a parlament-beli , de a világ bármely táján feltehető kérdések elfojtásával.
Az első lépés (Parlament) már adott, jöhet a szögesdróton belüli csendrendelet. Végső cél a magyar és nemzetközi kérdések teljes ebzárlata.
Edmond Dantes
Na,ezek után mondja valaki,hogy kizárólag az ellenzéki médiumokat tiltották ki.Mennyi időbe tellett,míg lepróbálták ezt a látványos jelenetet? A választások előtt Kövér talán még a Fidesz frakció tagjaira is összevont szemöldökkel fog nézni,mikor üvöltöznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok