A Kossuth tér újjáépítésével született párhuzamosan döntés arról is, hogy az ország emblematikus épülete, az Országház ábrázolása csak szigorú keretek között valósulhasson meg. Kövér László háznagy ennek betűről betűre érvényt is szerez.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És ez még kérdéses volt, lehetett? Mégis, ki, ha ő nem?
Hiszen az ""élcsapat"" egyik prominense, akit a tudása, képessége és a szerénysége helyezte arra a posztra, amit oly remekül képes betölteni.
Persze, a megfelelő baráti háttér se elhanyagolható, de igazán csak részletkérdés.
elnyomott
Miért ne tehetné meg? Itt mindenbe mindenki könnyen belenyugszik.
Néhány gúnyos rigmus, néhány indulatos szó és kész.
Ki félne, rettenne meg, vagy ki hátrálna meg ettől?
Mindent benyelünk, mindennel meg is etetnek. Ez van.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/var.jpg
Kövér László súlyosan alternatív, sötét, zavaros valósága sajnos nem csak az ő problémája.
Kövér László tipikusan az a lelki defektusokkal gazdagon terhelt figura, akinek soha az életben
nem lett volna szabad semmiféle hatalmat a kezébe adni. Portásnak, buszsofőrnek, liftkezelőnek is alkalmatlan, mert bárhol, ahol neki fikarcnyi döntési joga is van egy másik embertársával szemben, ott neki nincs keresnivalója. Csak rombolni, pusztítani tud és annak ellenére, hogy felkapaszkodott az egyik legmagasabb közjogi polcra, örök gyűlölködő, örök vesztes kisember marad. Ameddig egyetlen ember is van ebben az országban, aki bármiről máshogyan gondolkodik, mint Kövér László, addig ő ilyen sötét, keserű, boldogtalan figura marad. Így van összerakva, senki nem tud segíteni rajta. Annyi a jó hír ebben – már ha lehet ilyesmiről beszélni ebben az esetben – hogy a Fidesz bukását követően sem fog semmi változni. Ő ugyanilyen marad, ugyanezekkel a sötét indulatokkal. Csak akkor már kevesebb kárt tud tenni a társadalomban. Legfeljebb a bajusza mellett megnöveszti a haját is, de soha ne legyen nagyobb bajunk.
a helység kalapácsa
kövér lászlónak a bajszában van az ereje, ahogy Sámsonnak a hajában volt.
Ez abból látszik, hogy amikor levágta a bajszát, hirtelen nagyon kicsi és nagyon erőtlen (töppedt) lett - vagy legalábbis nem pattogott úgy, mint a nikkelbolha, marha szigorúan nézve, ítélkezve, kioktatóan dörgedelmesen fenyítve élőket és holtakat.
Vagyis le kell vágni kövér lászló bajszát, és egyből elszáll az ereje.

orbán viktornak az ereje meg testzsírjában van, vagyis egy (vagy több) zsírleszívással meg lehet fosztani az erejétől.
Azt hiszed ez hülyeség. pedig nem. Nézd csak meg, úgy lett egyre gonoszabb orbán, ahogy nőt a testzsírszázaléka. Én látok összefüggést a külcsíne és a belbecstelensége között.
Persze lehet, hogy előbb volt gonosz, mint ahogy testzsírilag beleszorult az öltönyébe, de szerintem már sosem tudjuk meg, hogy mi volt előbb: a tojá... orbán gonoszsága vagy testzsírszázalékának a növekedése.
oránt ne kérdezd erről, mert aki képes azt hazudni, hogy ő sosem hazudik, attól nem érdemes kérdezni semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.