Sűrű erdő nyelte el azt az idős házaspárt, akiket két napig kerestek lélekszakadva, a hatvanfős kutatócsapat azonban már csak a holttestükre bukkant rá – írja a Blikk.

Haláluk oka rejtély, ahogy az is, miért váltak szét, ugyanis míg az idős férfi teste egy helyi hoteltől nagyjából 1,5-2 kilométerre került elő, addig feleségét ennél pár száz méterrel távolabb találták meg – írja a bulvárlap.

Rejtély, hogy miért halt meg az idős házaspár az erdőben

A 72 éves nő és 74 éves férje pihenni érkeztek Salgóbányára. Vasárnap útra keltek szálláshelyükről és a Medves-fennsík felé vették az irányt, többé azonban nem adtak életjelet magukról.

Egy neve elhallgatását kérő informátor, aki részt vett a keresésben, elmondta, hogy a házaspár férfi tagja rosszul lehetett, ami után különváltak.

Különös, hogy a nő holttestét azonban a hoteltől távolabb találták meg, azaz párja feltételezett rosszulléte után valamiért távolodni kezdett a szálláshelytől. Valószínűleg eltévedt az erdőben.

Az eddigi adatok szerint nem történt bűncselekmény. Úgy tudjuk, a hölgy egy Fejér megyei kórházban doktornő volt, a férfi jogászként dolgozott.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube, illusztráció

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Azért vizsgálódjanak még...! De valóban ez rejtélyes ! És az is ,hogy ilyen egészségi állapotban,hogyan tudott még orvosi illetve jogászi munkát vállalni 72 és 74 évesen ? Mert,hogy nem voltak jól ezek szerint,az tuti...! Muszáj volt ? És Fejér megyéből eljöttek ide...? Hegyet mászni-kalandot keresni ? Furcsa !
human
Végül is lehet, hogy rosszul lett a férj. Bár a párja elindult segítségért, de olyan szinten zaklatta fel magát, hogy megállt a szíve. Talán azért is indult rossz irányba, mert zaklatott volt, kétségbe esett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.